Anmeldelse: Bondage håndjern og manchetter

Bondage håndjern og manchetter

Når du og din partner skal eksperimentere med bondage, er håndjern og manchetter uundværligt. Et par plyssede håndjern er perfekte til jer, der lige er begyndt med legen. Skal fikseringen være mere intens? Så kan I selvfølgelig også vælge et bindesæt til både håndled og ankler.

Frække lege med BDSM

Vi har lavet en anmeldelse af flere af vores bondage håndjern og manchetter, så I nemmere kan overskue udvalget. I vores anmeldelse vil vi komme ind på produktets anvendelighed, hvilket andet bondage udstyr det kan bruges sammen med såvel som fordele og ulemper ved produktet.

Læs med og find de helt perfekte håndjern eller manchetter til jeres frække BDSM leg med bondage og dominans. I kan også læse vores guide til bondage og lære mere om den forførende fiksering.

bondage-binde-sæt

Testvinder – Bondage binde sæt til sengen

Dette bindesæt kan det hele, når det kommer til fiksering. Derfor bliver det også denne anmeldelses testvinder. Du får nemlig et yderst alsidigt stykke bondage udstyr, der kan gøre jeres leg endnu mere pirrende.

køb det her

Bindesættet med håndleds- og ankelmanchetter føres under din seng. På den måde kan du opleve en fuldstændig fiksering – også selvom du ikke har et sengegærde. De fire stropper kan justeres i længde, så de passer til din seng, og den der skal fikseres. Sættet kan derfor også bruges til en enkelmandsseng såvel som en dobbeltseng.

Du kan uden problemer lade stropperne ligge, når du ikke bruger dem. Du kan nemlig nemt skjule stropperne under madrassen eller sengen. Så er det også let at tage frem, når lysten til lidt fræk bondage melder sig igen.

Ankel- og håndledsmanchetter er forret, så de er dejlig bløde at bære. De skarver ikke, og den der bindes, kan derfor lege med i længere tid. Vi kan kun anbefale, at I kombinerer dette frække sæt med et mindst lige så pirrende blindfold for at gøre legen komplet.

Fordele:

 • Bindesæt der kan bruges til alle senge
 • Bløde ankel- og håndledsmanchetter
 • Justerbare stropper

Ulemper:

 • Hvis I er nybegyndere med bondage, er brug af ankel- og håndledsmanchetter måske lidt meget. Her kan I selvfølgelig bare nøjes med at bruge det ene sæt
sorte håndleds manchetter i plys

Til begynderen – Sorte plys manchetter

Når I skal lege med bondage for første gang, er disse sorte plys manchetter helt perfekte. De er dejlig bløde og nemme at bruge. De er lavet til håndledende, og lukkes med velcro. De kan sættes sammen med en lille kæde. På denne måde samles håndledende eller du kan fiksere din partner til for eksempel en sengestolpe.

køb dem her

De er meget behagelige at have på. Derfor kan legen også fortsætte så lang tid I ønsker det. Er I klar på endnu mere fiksering, kan I med fordel kombinere dem med et par ankel manchetter. Der findes en masse muligheder for fiksering og andet bondage udstyr, der kan gøre legen ekstra fræk. Det er helt op til jer, hvad jeres bondageleg skal indeholde.

De har en klassisk sort farve, og passer derfor sammen med det meste andet BDSM udstyr, I kan finde. De kan strammes og side helt tæt på håndleddet, hvilket kan give en endnu mere pirrende følelse for den submissive partner. Det er samtidig let at løsne dem igen med den praktisk velcro lukning.

Fordele:

 • Bløde håndledsmanchetter
 • Lukkes med velcro
 • Aftagelig kæde

Ulemper:

 • Fikserer ikke anklerne (kan gøres med et par ankelmanchetter)
BDSM Metal Håndjern

Til den erfarne – Metal håndjern i høj kvalitet

Tænder du på følelsen af hård metal mod din hud? Og ønsker du en mere fast fiksering? Så er disse håndjern i metal helt perfekte. Håndjernene er i god kvalitet, så de kan holde til lidt af hvert. Skal det være umuligt for din submissive partner at slippe løs, så er det et bondage udstyr som dette, du skal bruge.

køb dem her

Bæreren af håndjernene vil kunne føle det hårde og kolde metal mod huden. Det vil for nogle være en særlig pirrende følelse, der kun gør legen endnu mere intens. Håndjernene forbindes af en lås i midten. Dette gør også, at de ikke vil føles løse, og der er begrænset rum til bevægelse.

Skal din partner fikseres yderligere, kan I med fordel kombinere håndjernene med et reb. Før rebet gennem de sammensatte håndjern, og bind rebet fast. Så har du fuld kontrol, og I kan udleve jeres frække fantasier om dominans og afstraffelse.

Fordele:

 • Håndjern i metal
 • Lukkes med hængelås
 • Giver en stram fiksering
 • Hængelås følger med

Ulemper:

 • Kan være for stramme til nybegyndere
manchetter til håndled og lår

Manchetter til håndled og lår

Denne fikse fiksering er ret unik. Og den kan virkelig noget. Bondage udstyret består af to større manchetter til lårene hvorpå der er fast sat en mindre manchet til håndledende. På denne måde fikseres dine håndled til dine lår. Hvilke frække stillinger du kan bruge er helt op til jer. Der er en masse frække muligheder.

køb dem her

Brug sættet mens din submissive partner er liggende eller stående. Manchetterne har en velcro lukning og stropperne er ret elastiske. Derfor kan du også selv bestemme hvor stramme de skal være. Samtidig med at det er ret nemt at åbne og lukke dem.

Manchetterne er selvfølgelig oplagte at bruge sammen med andet bondage udstyr. Udnyt din partners underdanige position og giv et par slag med en pisk. Eller brug dem sammen med et blindfold. Bondage kan være både blidt og hårdtslående. Det er helt op til jer hvordan legen skal udfolde sig.

Fordele:

 • Unik fiksering til lår
 • Velcro lukning
 • Lette at bruge
 • Kan bruges i forskellige stillinger

Ulemper:

 • Kan ikke fikseres fast til andet
manchetter i lyserød

Lyserøde håndleds manchetter

Disse lyserøde håndledsmanchetter er helt perfekt til hende, der elsker at blive domineret, eller ham der vil have en ekstra underkastende dominering med det feminine bondage udstyr. De er lavet til at blive brugt på håndledende, men har du små ankler, kan det være de også kan bruges her. Ellers findes der også ankelmanchetter, der er større i omkredsen.

køb dem her

Du lukker manchetterne med spænder. De er derfor også justerbare, og kan bruges af både mænd og kvinder. Derudover er der også en aftagelig kæde. Denne kan fiksere håndledende sammen, og gør også, at bæreren kan fastgøres en sengestolpe eller andet, I har til rådighed.

De er lavet af kunstlæder, hvilket giver dem et frækt læderlook, uden nogen dyr har taget skade. Du kan derfor også trygt bruge dem som veganer. De rå læderudseende blandet med den uskyldige lyserøde farve gør dem ekstra kinky og det perfekte udstyr til jeres leg med dominans.

Fordele:

 • Manchetter i kunstlæder
 • Kinky lyserød farve
 • Aftagelig kæde
 • Lukkes med spænder
 • Justerbare
 • Flere D-ringe til yderligere fiksering

Ulemper:

 • Den lyserøde farve er selvfølgelig ikke for alle
FRække Sorte Ankel Manchetter

Sorte ankel manchetter

Skal der ske noget nyt i jeres bondage leg? Så prøv at bruge et par ankelmanchetter. Manchetterne fungerer lige som dem, du måske allerede kender til håndledende. Disse bruges blot til anklerne i stedet. Derfor er de også større i omkredsen, så de nemmere kan bruges af både mænd og kvinder.

køb dem her

De har en klassisk sort BDSM farve, der med garanti vil matche, meget af det andet bondage udstyr I har. Farven gør det selvfølgelig også nemt at finde matchende håndledsmanchetter. Kæden der samler de to manchetter, er aftagelig. Det giver jer flere muligheder for at udleve præcis jeres fantasi.

I spænder dem fast med et spænde, der også gør, at de kan justeres, så de passer netop jer. Det gør også, at I selv bestemmer, hvor stramme de skal være. Det er oplagt at bruge dem sammen med håndledsmanchetter, men de kan selvfølgelig også bruges sammen med en gag-ball, fetich maske eller et frækt kostume.

Fordele:

 • Ankelmanchetter
 • Klassisk sort farve
 • Aftagelig kæde
 • Lukkes med spænder
 • Justerbar

Ulemper:

 • Er måske ikke for nybegyndere
Håndledsmanchetter med metal

Håndledsmanchetter med metal

Er I på jagt efter noget bondage udstyr med et mere råt look? Disse håndledsmanchetter med metal kan give jer netop dette. På indersiden har manchetterne et blødt tekstil materiale, mens der på ydersiden er metal. Metallet giver selvfølgelig det helt rigtige fangekælder udseende som I søger, men det giver også en mere intens fiksering.

køb dem her

Det faste metal vil gøre at manchetterne sidder strammere til om håndledende, hvilket vil intensivere jeres bondageleg. Der er dog stadig sikret en vis komfort idet indersiden er dejlig blød. I kan selv justerer hvor stramme de skal side ved at bruge de spænder der er på manchetterne.

Her er der også en D-ring hvori I kan sætte en kæde fast. Kæden følger med og kan tages af hvis I ikke ønsker at bruge den. Bruger i kæden vil manchetterne blive fastgjort til hinanden, og du vil kunne fiksere din partner yderligere.

Fordele:

 • Råt look med sølv metal på ydersiden
 • Blødt materiale på indersiden for god komfort
 • Kan strammes eller løsnes med spænde
 • Aftagelig kæde
 • Kan bruges af begyndere og erfarne

Ulemper:

 • Vi kan ikke finde nogle ulemper ved disse lækre og bløde manchetter
topco bondage sæt

Topco Bondage sæt med håndjern, gagball og sexstropper

Dette sæt har alt, hvad I skal bruge for en kinky aften med bondage. Her får I nemlig ikke kun ankel- og håndledsmanchetter med. Men også gag ball og stropper. Der er altså virkelig lagt i ovnen til en fræk aften sammen med din partner.

køb dem her

Stropperne kan bruges til at fastgøre din partner, hvad end det er til sengen eller en stol. Dertil kan I selvfølgelig også gøre brug af den medfølgende gag ball. En gag ball bæres af den submissive partner, og kan give en pirrende følelse af underdanighed.

Hele sættet af selvfølgelig i matchende farver. Den pink farve gør det hele lidt mere kinky, og er selvfølgelig oplagt til din kvindelige partner, der elsker at blive bundet. Der findes også en masse pink sexlegetøj, der ville være helt perfekt at tage med i legen.

Fordele:

 • Bondagesæt i pink
 • Medfølgende gag ball
 • Indeholder bondagemanchetter og -stropper
 • Med velcro eller klipslukning

Ulemper:

 • Hvis du ikke kan lide pink, så er dette ikke det rette bindesæt til dig
Sorte Håndledsmanchetter wetlook

Sorte lak håndledsmanchetter

Er du også til lak og læder? Så er disse manchetter til håndledende de helt rigtige. Her får du nemlig det velkendte kinky look, som mange dyrker af bondage elsker. Det rå design kan være lige det, der mangler for at jeres frække BDSM fantasi kan udleves.

køb dem her

Manchetterne fastgøres med spænder. På denne måde er de også justerbare, og kan bruges af både kvinder og mænd. De to dele sættes sammen med en sort kæde. Denne kan også tages af, hvis I har andet, I ønsker at bruge.

Ved at koble manchetterne sammen kan I eksperimentere med yderligere fiksering. Sæt dem for eksempel fast ved sengegærdet eller et andet sted. Her er det oplagt at være ekstra kreativ og tænke på nye frække løsninger.

Det at kæden nemt kan tages af er faktisk en kæmpe fordel. Det gør nemlig, at I nemt kan skifte stilling eller fortsætte legen som I ønsker, uden at skulle have dem helt af. Det kan nemlig godt være lidt besværligt og måske være en ærgerlig afbrydelse af legen.

Fordele:

 • Håndledsmanchetter med lak
 • Aftagelig sort kæde
 • Justerbar
 • Lukkes med spænde
 • Fås med sort og rød lak

Ulemper:

 • Er du ikke til lak looket, kan vi ikke anbefale disse
Håndjern med plys i Leopard

Håndjern med plys i leopard

Er I til klassiske håndjern, men søger et lille twist. Disse frække håndjern med leopard plys vil være det helt perfekte valg. Plysset giver et særligt kinky look til håndjernene, og at det er leopard mønstret, gør så sandelig heller ikke noget.

køb dem her

Når der er blødt plys uden på håndjernet, gør det dem mere komfortable at bære. Derfor er det også det perfekte par håndjern til par, der er nybegyndere eller som ønsker at dyrke blid bondage. Vi har flere af disse håndjern med plys i vores sortiment. Derfor kan du også finde dem med sort, pink og rødt plys. Der er altså rig mulighed for at få, præcis det look I søger. Uanset hvilken farve I går med, har vi også et udvalg af andet bondage udstyr, der vil matche.

Skal det en dag være lidt mere hårdt, kan I også fjerne plysset. Dette gøres nemt og I kan også altid sætte det på igen. Når I fjerner plysset vil metal håndjernene føles kolde og hårde mod den nøgne hud. Hvilket for mange vil give en øget nydelse og virke pirrende.

Fordele:

 • Metal håndjern med plys for større komfort
 • Plysset kan tages af
 • Fås i forskellige farver
 • Kommer med to nøgler og en springlås

Ulemper:

 • Det er ikke alle, der er til det plyssede look

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
 • No products in the cart.