Anmeldelse af sugekop dildoer » Her er de 5 bedste

anmeldelser sugekop dildo

Jeg har i denne omgang anmeldt 5 sugekop dildoer. Lige netop sugekop dildoen er en af mine favoritter, da de kan bruges på så mange forskellige måder.

Den er oplagte at bruge som man ville bruge en almindelig dildo, men de er også rigtig gode at bruge sammen med en partner. For med det rette udstyr, en harness, så kan du nemlig sætte din sugekop dildo i en sele, og du kan derfor tage dildoen og penetrere din partner, som havde du selv en penis.

Du kan også udnytte sugekoppen, idet du kan sætte den fast på alle hårde overflader. Dermed kan du dyrke lækker sex også selvom du er alene hjemme. Jeg har haft stor fornøjelse af at teste disse 5 dildoer med sugekop, og jeg håber, at du vil læse med. Kommenter gerne hvad dine erfaringer er med en sugekop dildo.

Testvinder – Dildo med sugekop og kugler

Dildo i pink

Den første dildo som jeg har testet, er denne gode dildo med sugekop og kugler. Der er en god grund til, at den har fået prisvinder mærkatet, for den har en virkelig god pris!

Den har en kinky og fræk lyserød farve, og den vil helt sikkert kunne tilfredsstille dig på alle tænkelige måder. 

Fordele:

 • Billig
 • Fed farve
 • Lækkert materiale
 • Sugekop
 • Kugler
 • Realistisk udseende

Ulemper:

 • Ingen

Den perfekte størrelse

Mit første indtryk var, at dildoen havde en rigtig fed farve. For mange kan farven måske være ligegyldig, men for mig så har det en stor betydning. Som jeg har nævnt ved fordele og ulemper, så har jeg skrevet, at størrelsen er en ulempe.

Den er 18 cm, men kun 12 cm kan indføres og så er den 3,5 cm cm i diameter, hvilket heller ikke er så meget. Det er dog ikke kun en ulempe, for den er nemlig oplagt at bruge til analsex.

For mig var den faktisk helt perfekt i størrelsen, både længde og tykkelse.

Rigtige kugler og realistisk udseende

Jeg var rigtig glad for  både farve og udseende. Jeg er personligt stor fan af det realistiske udseende og de blodfyldte blodåre op af skaftet fungerer rigtig godt for mig. Det er også virkelig frækt at den har kugler samt et naturtro penishoved.

Der kan være forskellige holdninger til, om man kan lide det eller ej, men jeg kan hvert fald godt. Min erfaring siger mig dog, at man skal være mere varsom med at inddrage en realistisk lignende dildo med ind i dobbeltsengen til sin mandlige partner, hvis han ikke lige er til sådan noget. Min kæreste er selv mere til sexlegetøj, der ikke ligner en virkelig penis.

Især god til

Sugekop dildoen har vil jeg mene især egner sig godt til  mænd og kvinde rog par, der gerne vil have en god solid dildo med i dobbeltsengen. Den er ikke for stor, men heller ikke helt lille og man kan derfor bruge den på mange forskellige måder.

Det er den eneste af de dildoer, som jeg har testet, der kugler, og det må jeg bare sige, at jeg er stor fan af. Det er ikke fordi, at de gør så meget, men det ser frækt og lækkert ud, at de er der. 

Specifikationer:

Materiale: TPE.
Farve: Pink
Vandtæt: Ja.
Længde: 18 cm (12 cm kan føres ind).
Diameter: 3,6 cm

Den frække – Realistisk blød dildo

blog stående dildo

Den næste dildo som jeg modtog var denne og havde også en vild og crazy farve – nemlig pink. Det er den mest solgte og det kan jeg virkelig godt forstå. For den er virkelig perfekt. For mit vedkommende har den en rigtig god størrelse og så kan man både lege med den alene og sammen med kæresten.

Fordele:

 • Vandtæt
 • God størrelse
 • Lækkert materiale
 • Kan bruges til strap-on
 • Farven 

Ulemper:

 • Mangler kugler

Tag din dildo med i bad

De fleste dildoer og vibratorer kan du efterhånden tage med i bad og det gælder også ved samtlige af de her sugekop dildoer, som jeg har testet her. Derfor skulle denne realistiske bløde dildo da lige med mig i bad en aften, hvor jeg alligevel var alene hjemme.

Jeg kan kun anbefale, at man lige tager lidt tid til sig selv en gang imellem og så tager et lækkert stykke sexlegetøj med i bad, for det er virkelig lækkert. Slev gør jeg det, at jeg tænder for vandet noget tid før, så badekarret fyldes godt op.

Derefter starter jeg med at kæle for mig selv stille og roligt og alt efter hvor meget tid jeg har, så tager jeg også lige min favorit magic wand med derud, for at få en klitoris orgasme, før jeg begynder at bruge min dildo.

Et godt tip til dig der skal have en sugekop dildo

Derefter satte jeg dildoen fast på væggen, det kan man jo gøre ved alle faste overflader, men det fungerer særlig godt, når væggen er lidt våd, har jeg erfaret. På den måde kan man dyrke sex, doggy style, selvom man er alene hjemme – tippet er hermed givet videre. 

Lækker blød dildo

Dildoen er lavet i et materiale, som jeg rigtig godt kan lide. Den e rnemlig lavet i TPR, hvilket giver et blødt og fleksibelt materiale, men samtidig kan den sagtens stå op.

Hvis du er lidt sej og smidig, så kan du sætte den på gulvet og ride den, men det kræver lidt træning, for at komme ned i den meget flade stilling. Det er dog givet godt ud, for det er jo for lækkert, og du får samtidig trænet lårene.

Specifikationer:

Materiale: TPR
Længde: 22,5 cm (8,7” )
Diameter: 4 cm
Base: Sugekop
Certifikat: CE
Phthalater og latex fri
Strap on kompatibel: Ja

Til begynderen – Lille realistisk dildo

17,5cm Realistisk størrelse Dildo

Den næste dildo er en lille og fin én. For mit eget vedkommende, er den meget lille, men til nybegynderen, så er den virkelig god. Jeg kan selv huske mit første dildo køb, og jeg var total skræmt af alle de meget store dildoer, der  stod i butikken.

Heldigvis fik jeg hjælp af en sød ekspedient, og vi fandt en lille begynder dildo til mig. Og det var starten på min interesse for sexlegetøj.

Fordele:

 • Lille i størrelsen
 • Realistisk udseende
 • Lækkert materiale

Ulemper:

 • Kan ikke bruges som strap-on
 • Sugekoppen er ikke så kraftig

God begynder dildo

Som jeg allerede har nævnt så er denne sugekop dildo en rigtig god begynder dildo. Størrelsen gør nok, at det ikke er en, som jeg personligt selv ville investere i på nuværende tidspunkt.

Det ville jeg dog helt sikkert, hvis jeg var nybegynder indenfor sexlegetøj eller hvis jeg ikke havde foldet mig så meget ud rent seksuelt. Dog vil jeg sige, at det altid er rart, at have flere forskellige størrelser på sit sexlegetøj, hvorfor den måske alligevel kunne snige sig ind i mit arsenal.

Brug den til dobbelt stimulering

Selvom dildoen her ikke nødvendigvis er den, som jeg ville købe selv, så skulle den alligevel prøves af. Og hverken min kæreste eller jeg var skuffede. For den kunne faktisk noget på trods af dens ringe størrelse.

Da vi var godt i gang med at dyrke sex, foreslog min kæreste, at vi brugte den til anal stimulering imens vi dyrkede vaginal sex. 

Og selvom jeg normalt bruger større dildoer til anal sex, så passede den overraskende godt, da der var tale om dobbelt stimulering. Så der er nok af muligheder, det er bare lige med at få øje på dem.

Efterfølgende har jeg også brugt den analt, når jeg har leget alene, imens jeg har brugt min favorit vibrator til klitoris og jeg må bare sige, at den er virkelig god, selvom den er lille.

Specifikationer:

Længde: 17,5 cm
Indsætbar længde: 15,5 cm
Diameter: 3 cm
Farve: Hudfarvet
Materiale: PVC
Certifikat: CE

Mest solgte – Realistisk dildo med sugekop i sort

stor og sort Realistisk Dildo Med Sugekop

Jeg blev virkelig glad, da jeg åbnede for pakken med sugekop dildoer og så denne herlighed. For den er virkelig lækker. Den er rigtig fræk og selvom jeg er vild med vilde farver, så fungerer en sort laban som denne også altid for mig. 

Fordele:

 • Lækkert materiale
 • Lækker sort farve
 • Realistisk udseende
 • Kan bruges som strap-on
 • Vandtæt
 • God størrelse

Ulemper:

 • Mangler kugler

En fantasi om en strap-on oplevelse

En af mine, ikke så hemmelige fantasier, er at bruge en strap-on. Jeg har aldrig prøvet det, men tænker at det må være vildt frækt. Desværre er min kæreste slet ikke med på den, og derfor er det ikke noget som jeg kan udleve på nuværende tidspunkt. 

Men fra andre har jeg fået fortalt, at det skulle være så vild en oplevelse. Derfor så synes jeg helt sikkert, at det er noget, som du bør prøve, hvis du har en partner, der er med på den. Det skulle være ret let, at gøre, da man bare køber en harness, der er en sele og putter dildoen i. 

Brug den sammen med andet sexlegetøj

Du kan sagtens bruge din sugekop dildo som det eneste, men hvorfor ikke bruge flere forskellige stykker sexlegetøj sammen for at få en endnu vildere stimulering. Du kan både bruge flere forskellige stykker sexlegetøj, når du leger alene og når du er sammen med en kæreste eller partner.

Den sorte lækre sag her, er lavet i et lækkert materiale. Den har tydelige fyldige blodåre og den ser meget ægte ud. Det er min kæreste normalt ikke til, men af en eller anden årsag, så var det ikke noget problem med denne – måske fordi den er sort. Vi fik virkelig brugt den på de frækkeste måder, og jeg kan godt anbefale den til alle andre. 

Særligt til de mere erfarne brugere

Dildoen her er efter min mening især egnet til de mere erfarne brugere, da den er hele 24,5 cm i længden og 5,5 cm i diameter. Der er derfor også tale om den absolut største af de fem dildoer, som vi har testet og anmeldt. Den er lavet i TPR som de andre og det, at materialet passer godt til både små og større dildoer beviser bare, at der er tale om et virkelig godt materiale.

Den er desuden flalat- og latex fri, og derfor behøver du ikke at bekymre dig om unødvendig kemi eller hvis du skulle have allergi overfor latex, hvis du anskaffer dig denne dildo.  

Specifikationer:

Materiale: TPR
Farve: Sort
Længde: 21.5 cm
Dia: 3,5 cm
Base: Sugekop
Certifikat: CE
Phthalater og latex fri: Ja
Strap-on kompatibel: Ja

Til den erfarne – Sort stor realistisk dildo

stor sort dildo

Den femte og sidste sugekop dildo, som jeg har testet, er også den, som jeg har kåret til testvinderen. Den er virkelig fræk og så har den en helt perfekt størrelse. Den er stor og sort og den fylder én helt ud.

Fordele:

 • Stor størrelse
 • Farven
 • Lækkert materiale
 • Kugler
 • Naturtro

Ulemper:

 • Vil nok være for stor til mange

Stor, større, størst

Jeg er vild med store dildoer. Og denne er ingen undtagelse. Den har en helt perfekt størrelse for mig og jeg synes, at den er helt perfekt, hvert fald når jeg leger med den som det eneste stykke sexlegetøj. Hvis jeg bruger andre samtidig med, så ville jeg nok vælge en, der var lidt mindre.

Den er hele 24,5 cm i længden, hvor langt det meste kan indføres og så er den 5,5 cm i diameter. Derfor kan den også for nogle se lidt skræmmende ud, men det handler bare om, at bruge nok glidecreme og så have en god tålmodighed.

Vilde sololege

Da jeg afprøvede den, så var jeg meget spændt. For jeg havde store forventninger til denne store krabat, og de blev indfriet, for der var mange forskellige måder, som man kunne bruge den på.

Havde den ikke haft sugekoppen, så synes jeg at den havde manglet. Den var nemlig helt genial at sætte fast til væggen og dermed glide ned over den og blive taget bagfra.

Jeg brugte den også analt, hvilket den også sagtens kunne bruges til, især hvis man er øvet. Her brugte jeg dog ikke sugekoppen, men det kan man jo sagtens, hvis man synes at det er bedst eller lettest.

Specifikationer:

Materiale: TPR
farve: Sort
Længde: 24,5 cm
Dia: 5,5 cm
Base: sugekop
Certifikat: CE
Ftalater og latex fri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
 • No products in the cart.