Analkæde med 10 perler – sort

DKK 50,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Analkæde i sort PVC-materiale
  • 10 perler til masser af fræk leg
  • Oplagt til nybegynderen
  • Praktisk ring som gør kæden let at håndtere
  • Brug med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): BL-23171B Kategorier: , , , , , , GTIN: BL-23171B

Analkæde med perler – hele 10 – i sort

Denne fine analkæde med perler kommer med hele 10 perler som ligger i en stigende størrelse, som kan pirre dig på en måde du aldrig har prøvet før. er du nybegynder i analsex er sådan en analkæde her et godt sted at starte, og du kan med kæden øve dig op til at kunne modtage en større størrelse i længden.

Udforsk dig selv

Udforsk dig selv og dine lyster med en pirrende analkæde med perler. Om du er begynder eller øvet, så er denne sorte analkæde med perler helt perfekt til dig. Du har hele tiden selv kontrollen over, hvor mange og hvor store perler du har lyst til at indføre. I begyndelsen har du måske kun lyst til at indføre en enkelt eller to perler, men du får garanteret hurtigt lyst til at bruge flere, og med denne analkæde har du op til 10 perler at lege med. Er du nybegynder og har ikke prøvet analsex før, så anbefaler vi at du kigger på vores guide, så er du helt klar til at lege: Analsex guide 2020.

Sammen med din partner

Du kan også lade din partner bestemme og lade dem tage styringen. Det er enormt frækt at give sig hen og lade en anden person bestemme. Du kan bruge analkæden både under et forspil eller mens I har sex. For begge køn kan dette give noget ekstra stimulering og nogle mere intense og lækre orgasmer.

Brug den sammen med en vibrator

Både når du indfører kæden og når du trækker den ud igen, så giver perlerne en fantastisk følelse. Du kan derfor sagtens lege med din analkæde alene, uden andre former for sexlegetøj. Har du dog lyst til andre former for stimulering, så brug for eksempel en vibrator sammen med analkæden, og giv dig selv en ekstra dejlig klitoris-orgasme. Du vil hurtigt mærke hvordan dine orgasmer bliver mere intense, når du bliver stimuleret analt på samme tid.

Sådan bruger du en analkæde med perler

Når du bruger dit sexlegetøj, især når du bruger det analt, så anbefaler vi altid at du bruger en glidecreme sammen med det. Det giver altså bare en langt bedre følelse og en bedre oplevelse. Både du og dit sexlegetøj har bedst at en vandbaseret glidecreme, så det er også den vi vil anbefale til brug med din analkæde med perler.

Rengøring

Når vi snakker om analsex, så handler rengøring både om dig og dit sexlegetøj. For de fleste er det nemlig en kæmpe fordel at være ren indvendigt, inden de går i gang med analsex, til dette formål anbefaler vi en anal douche. Din analkæde med perler kan du gøre ren efter brug med varmt vand og derefter med en rensespray til sexlegetøj, så den er helt desinficeret og ren, til næste gang du ønsker en lækker anal stimulering.

Vægt110 g
Materiale

PVC

Længde

30 cm

Farve

Sort

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Analkæde i sort PVC-materiale
  • 10 perler til masser af fræk leg
  • Oplagt til nybegynderen
  • Praktisk ring som gør kæden let at håndtere
  • Brug med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Vejledning

<iframe src=”https://www.youtube.com/embed/h60W5-6OAM8″ width=”560″ height=”315″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”></iframe>

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Analkæde med 10 perler – sort”