Analkæde med 10 perler – lilla

DKK 200,00 DKK 70,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Analkæde i lilla PVC-materiale
 • 10 perler til masser af fræk leg
 • Oplagt til nybegynderen
 • Praktisk ring som gør kæden let at håndtere
 • Brug med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Analkæde med perler – hele 10 – i lilla

Synes du at en butt plug er lige voldsom nok? Eller har du aldrig stiftet bekendtskab med hverken butt plugs eller analkæder, men tænder på tanken om analsex? så er denne lilla analkæde med perler garanteret lige noget for dig. Denne fine analkæde med perler kommer med hele 10 perler som ligger i en stigende størrelse, som kan pirre dig på en måde du aldrig har prøvet før. Er du nybegynder i analsex er sådan en analkæde her et godt sted at starte, og du kan med kæden øve dig op til at kunne modtage en større størrelse.

Prøv dig frem i sololeg

Med en analkæde som denne lilla sag, kan du selv bestemme tempoet og du kan selv bestemme hvor mange perler, som du vil indføre ad gangen. Er du helt ny, så kan du jo starte med en enkelt eller to perler og så arbejde dig op. Du vil nok hurtigt få lyst til mere, så det er smart at du her får 10 perler i forskellige størrelser. Både når du indfører den og når du trækker den ud, får du den mest fantastiske stimulering. Er du nybegynder og har ikke prøvet analsex før, så anbefaler vi at du kigger på vores guide, så er du helt klar til at lege: Analsex guide 2020.

Eller sammen med din partner

Du kan også lade din partner bestemme og lade dem tage styringen. Det er enormt frækt at give sig hen og lade en anden person bestemme. Du kan bruge analkæden både under et forspil eller mens I har sex. For begge køn kan dette give noget ekstra stimulering at have sex mens en analkæde er sat ind og det kan give nogle mere intense og lækre orgasmer, som I jo kan nyde sammen.

Mere stimulering til din onani

Du kan sagtens lege med din analkæde alene, uden andre former for sexlegetøj, den giver nemlig en lækker følelse som helt alene kan gøre for noget lækker sololeg. Har du lyst til andre former for stimulering sammen med din analkæde med perler, så brug for eksempel en vibrator sammen med, og giv dig selv en ekstra dejlig klitoris-orgasme. Her kan du mærke hvordan dine orgasmer bliver mere intense, når du bliver stimuleret analt på samme tid.

Sådan bruger du en analkæde med perler

En analkæde er en kæde, hvorpå der sidder en række perler. Perlernes størrelse stiger jo nærmere du kommer på enden. I enden er der en løkke eller en ring, så du ikke risikerer, at den forsvinder helt op i dig. Når du bruger sexlegetøj, så anbefaler vi her hos AltErTysTys.dk altid at du bruger en glidecreme sammen med det. Det giver altså bare en langt bedre følelse og en bedre oplevelse. Både du og dit sexlegetøj har bedst af en vandbaseret glidecreme, så det er også den vi vil anbefale til brug med din analkæde med perler.

Rengøring

Når vi snakker om analsex, så handler rengøring både om dig og dit sexlegetøj. For de fleste er det nemlig en kæmpe fordel at være helt ren indvendigt, inden de går i gang med analsex, det giver en rarere følelse, at vide at der ikke er overraskelser, til dette formål anbefaler vi en anal douche. Din analkæde med perler kan du gøre ren efter brug med varmt vand og derefter med en rensespray lavet til sexlegetøj, så den er helt desinficeret og ren, til næste gang du ønsker en lækker anal stimulering.

Vægt 110 g
Farve

Lilla

Materiale

PVC

Længde

30 cm

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Analkæde i lilla PVC-materiale
 • 10 perler til masser af fræk leg
 • Oplagt til nybegynderen
 • Praktisk ring som gør kæden let at håndtere
 • Brug med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme med din analkæde
 2. Indsæt din analkæde og nyd dens stimulerende perler
 3. Prøv de 10 forskellige størrelser

Efter brug:

 1. Efter brug skal du rense dine analkæde i varmt vand
 2. Brug en rensespray for at desinficere din analkæde helt
X