Anal starter sæt – Sort

DKK 150,00

 • Anal starter set med 4 størrelser
 • Fra 8,5 cm til 13 cm
 • Perfekt til nybegynderen
 • Kan bruges til solo og parleg
 • Skal bruges med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): BR70 Kategorier: , , , , , , , , GTIN: 8716718019495

Anal starter sæt med 4 plugs i sort

Er du ny indenfor anal stimulering, er et anal starter sæt det helt rigtige sted at starte. Sættet indeholder 4 forskellige plugs i 4 forskellige størrelser, så du kan tage dine nye lege helt i dit eget tempo. Du kan gå en størelse op når du er klar til en større udfordring og mere stimulering. De sorte anal plugs er lavet i silikone og fungerer bedst sammen med en vandbaseret glidecreme, for ikke at ødelægge materialet.

Det tager lidt øvelse

Hvis du er nybegynder indenfor anal stimulering kan et anal starter sæt som dette anbefales, for det tager nemlig lidt øvelse at komme i gang, og lære hvad man synes føles godt. Derfor kommer sættet med 4 størrelser, så du kan udforske dine lyster i dit eget tempo. Har du ikke prøvet det før kan det være en fordel at vende sig til at bruge disse plugs alene, så du kan udforske dig selv og dine grænser, før du prøver anal leg og sex af med din partner.

4 størrelser

Dette starter set kommer med 4 størrelser og former, så du kan prøve dig frem og finde ud af hvad du bedst kan lide. Du kan også bruge de forskellige størrelser til at træne dig op til at kunne tage imod endnu større analt legetøj eller en penis. Størrelserne i dette anal starter sæt starter fra 8,5 cm til 13 cm.

Brug anal plugs med din partner

Anal plugs kan bruges med din partner, både som en form for opvarmning, men også under sex. Som opvarmning kan de med en masse glidecreme bruges til at opvarme dig analt, de kan indføres for at strække dig lidt ud, så du med lidt tålmodighed bliver klar til at tage imod din partner, hvis I har lyst til det.

Ekstra stimulering

En anal plug kan også indsættes analt og blive der, under sex med vaginal penetrering. Her kan den give dig ekstra stimulering, mens den presser på dine vægge og gør dig strammere, hvilket både du og din partner kan nyde. På samme tid kan det være frækt for din partner at se på, når en plug sidder i dig, hvilket også kan virke stimulerende.

Pas på dine plugs

Disse anal starter set plugs er lavet i silikone og har det bedst med vandbaseret glidecreme. Vi anbefaler at du bruger rigeligt af dette, så du får den bedste oplevelse. Efter brug kan du vaske dine anal plugs i varmt vand og derefter bruge en rensespray, så de bliver heltdesinficerede, og er klar til næste gang du skal bruge dem.

Vægt240 g
Farve

Sort

Længde

13 cm – 12,5 cm – 9,5 cm – 8,5 cm

Vandtæt

Ja

Materiale

Silikone

Mærke

Power escort

Oversigt

 • Anal starter set med 4 størrelser
 • Fra 8,5 cm til 13 cm
 • Perfekt til nybegynderen
 • Kan bruges til solo og parleg
 • Skal bruges med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme med din anal plug
 2. Indsæt din anal plug og nyd dens intense stimulerende effekt
 3. Prøv de forskellige størrelser

Efter brug:

 1. Efter brug skal du rense dine plugs i varmt vand
 2. Brug en rensespray for at desinficere dine plugs helt

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anal starter sæt – Sort”