Anal plug med stor kugle

DKK 50,00

 • Anal plug med stor kugle
 • Giver en ekstra intens udfordring og stimulering
 • TPE i sort
 • Til den øvede bruger
 • Til sololeg eller parleg
 • Skal bruges med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): YY0004B Kategorier: , , , , , , , GTIN: YY0004B

Anal plug med stor kugle

Denne anal plug med stor kugle giver en ekstra intens stimulering og en lækker følelse af at blive udfyldt analt. Den har en indføringslængde på 12,5 cm og er ca. 3,5 cm til 4 cm i diameter. Med denne anal plug med stor kugle får du altså en masse at tage ind, og er du klar til at tage dine anale lege skridtet videre er denne sag oplagt at prøve.

Blødt TPE materiale

Denne anal plug med stor kugle er lavet i TPE materiale, som har den fordel at det er blødt og bøjeligt, så du får med denne butt plug en mere fleksibel oplevelse, sammenlignet med butt plugs af glas eller metal. Brug denne anal plug med stor kugle med vandbaseret glidecreme, så er du sikret den bedste oplevelse, og at dens overflade holder længst muligt.

En stor udfordring

Denne plug er relativt stor og egner sig derfor bedst til dig der har erfaring inden for anal sexleg. Den kan selvfølgelig bruges af både mænd og kvinder, hvor den kan give noget lækker stimulering under sex eller forspil. For kvinder kan den presse på dine vægge og stimulere dit G-punkt indirekte. Dertil gør din dig strammere ved vaginal penetrering, så både du og din partner kan nyde en strammere og mere intens oplevelse sammen med denne butt plug. For mænd giver den en ekstra stimulering analt, mens der leges med dine andre dele, dette kan giver nogle super intense orgasmer.

Leg i vandet

Materialet kan selvfølgelig også holde til leg i vandet, og du kan med fordel tage din anal plug med stor kugle med under bruseren. Dette kan være en fordel hvis du er bange for at det hele bliver lidt beskidt. Du kan også inden brug af din butt plug bruge en anal douche, så kommer der ikke nogle overraskelsker og du kan føle dig helt ren og klar. Kombiner dette med en tur i badet, og så er du helt klar til lækker leg, uden at skulle bekymre dig om at det bliver lidt beskidt.

Er du begynder?

Vil du prøve noget fræk leg med butt plugs er denne måske desværre ikke helt din størrelse (men det bestemmer vi ikke, og du må gerne prøve den alligevel!) Vi er glade for din interesse, denne sag anbefaler vi dog til øvede brugere. I stedet kan vi hos AltErTysTys.dk anbefale at du kigger på vores guide til anal sex, der finder du alt hvad du mangler, når du vil begynde at prøve anal penetrering: Analsex guide 2020.

Rengøring af dig og din plug

Når vi snakker analsex betyder rengøring to ting: Rengøring af legetøjet og rengøring af dig selv. For mange kan det være ret at være renset, inden man sætter noget ind analt, uanset om det er legetøj eller en partner. Til dette anbefaler vi anal rens og douche, så er du klar til leg uden overraskelser: Anal rens og douche.

Du kan med fordel rense din butt plug i varmt vand inden du bruger den. Efter brug renses den i varmt vand og derefter med en rensespray til sexlegetøj, spray 2 til 3 gange og tør den af, så er den klar til næste gang du vil lege med den.

Vægt100 g
Indsætbar længde

12,5 cm

Farve

Sort

Materiale

TPE

Vandtæt

Ja

Oversigt

 • Anal plug med stor kugle
 • Giver en ekstra intens udfordring og stimulering
 • TPE i sort
 • Til den øvede bruger
 • Til sololeg eller parleg
 • Skal bruges med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anal plug med stor kugle”