Anal plug med perler i massivt stål

DKK 325,00

 • Butt plug i metal
 • 5 perler i stigende størrelse
 • Til den øvede bruger
 • Kan bruges med både vandbaseret og silikone-glidecreme

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): SM395 Kategorier: , , , , , , , , , GTIN: SM395

Anal plug med perler i skinnende metal

Har du allerede en del erfaring med anal leg og leder du efter noget der kan gøre legen til en ekstra lækker oplevelse? En anal plug med perler giver en kraftig stimulering og perlerne gør det til en ekstraordinær sensuel sexoplevelse. Med de fem perler i forskellige størrelser, får du en plug der giver dig en vild og lækker stimulering af anus. Det kegleformede design med perler i stigende størrelse gør den nem at indføre og den flade bund med ankerform sikre, at den anale butt plug ikke forsvinder op i dig.

Mere tyngde, mere nydelse

Denne anal plug med perler er lavet i metal. Det kan måske lyde lidt vildt og voldsomt, men du skal endelig ikke lade det stoppe dig. Metal giver en helt anden fornemmelse end silikone og TPE gør, fordi det vejer mere. Det giver altså en ekstra tyngde, som kan stimulere mere og føles mere intenst. Det er super lækkert og frækt og helt klart anbefalelsesværdigt. 

Kold eller varm leg

En af de helt store fordele ved butt plugs i metal er, at de både kan tåle at blive nedkølet og opvarmet. Kom din anal plug med perler i fryseren eller køleskabet et par minutter inden brug, eller lad den ligge i noget varmt vand til den er varmet op. Du vil opleve, at du med varme eller kulde lige har taget din analleg til helt nye højder! Husk selvfølgelig at det er en god idé lige at tjekke temperatuen inden brug, så du er sikker på at du får en behagelig oplevelse og ikke kommer til skade.

Til brugeren der vil have mere

Denne anal plug med perler er oplagt til den mere erfarne bruger, som ønsker noget ekstra stimulering, enten i størrelsen, i vægten eller i temperaturen. Har ud prøvet mindre butt plugs og er du klar på noget nyt, så er denne anal plug med perler et bud på noget ny lækker leg. Dens form med perler giver noget ekstra stimulering på vej ind og ud af dig, og der er altså masser af lækre følelser at få med denne butt plug, både i sololeg og sammen med din partner.

Husk glidecremen!

Med en butt plug i metal har du mulighed for både at bruge vandbaseret glidecreme og silikone-glidecreme sammen med den. Metaloverfladen kan nemlig tåle begge dele, og har du derfor lyst til og måske brug for noget ekstra glid, så kan glidecreme med silikone klart anbefales. Dette er anbefalet især til analt brug, da det ved vaginal brug kan være svært at rengøre, så det kan give nogle irritationer i længden. Vi har hos AltErTysTys.dk selvfølgelig både vandbaseret glidecreme og glidecreme med silikone, så du har gode muligheder at vælge imellem.

Rengøring af dig selv

Hvis du har erfaring med analsex ved du, at det klart er den bedste og mest hygiejniske oplevelse du får, hvis du gør dig selv ren først. Som nybegynder kan dette være en af de ting der skræmmer én væk fra analsex, det er super ærgerligt, for det er rigtig let at gøre dig selv rent med en anal douche, så du er helt frisk og klar til anale lege. Det kan give en mere rar og rolig følelse, når du ved at der ikke kommer nogle overraskelser, når du begiver dig ud i analsex.

Rengøring af din butt plug

Når du er færdig med at lege med din butt plug skal den selvfølgelig vaskes. Dette gøres bedst i varmt vand. Derefter skal du bruge en rensespray lavet til sexlegetøj, dette desinficere nemlig legetøjet, og så er det helt klar til næste gang du får lyst til noget lækker anal stimulering. Denne metal anal plug med perler kommer med en fin lille pose, som du kan opbevare din butt plug i, når du ikke bruger den.

Vægt 250 g
Materiale

Metal

Indhold

1 butt plug, 1 velvet pose til opbevaring

Længde

16 cm

Oversigt

 • Butt plug i metal
 • 5 perler i stigende størrelse
 • Til den øvede bruger
 • Kan bruges med både vandbaseret og silikone-glidecreme

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme med din anal plug
 2. Indsæt din anal plug og nyd dens intense stimulerende effekt
 3. Prøv de forskellige størrelser

Efter brug:

 1. Efter brug skal du rense dine plugs i varmt vand
 2. Brug en rensespray for at desinficere dine plugs helt
X