Anal Plug i Guld Metal – Small

DKK 135,00 DKK 69,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Anal plug
 • Metal
 • Kan varmes eller køles
 • God til begynderen

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Anal plug i guld metal Small

Glæd dig til en helt ny slags orgasme med det lækre Anal plug i guld metal Small. Et anal plug giver en helt speciel stimulering til både mænd og kvinder.

Plugget kan bruges solo eller med en partner. Bruger du plugget til onani, så kan du eksperimentere med at bruge en vibrator til klitoris sammen med for at opnå en endnu vildere orgasme. Bruger du den med din partner, så lad dem styre plugget for en fræk leg.

Du kan også have Anal plug i guld metal Small i under samleje, da den dobbelte stimulation er ekstra fræk.

Tungere stimulering med et metal plug

Vægten af et metal plug giver dig en endnu mere intens stimulering, og det er helt ideelt til dig, der ønsker en mere fyldig fornemmelse. At det vejer mere gør også at stimuleringen føles helt anderledes. Det kan være rigtig frækt at veksle mellem et let plug i silikone og så et som dette Anal plug i guld metal Small.

Til begynderen

Er du en nybegynder, når det kommer til anal leg? Så er Anal plug i guld metal Small et rigtig godt sted at starte. Det lille plug er særligt godt til begyndere, og andre som ønsker stimulation, men ikke for meget.

Lækkert design

Anal plug i guld metal Small er super lækkert designet. Den gyldne farve står flot sammen med den lilla sten i enden, og formen gør, at plugget er nemmere at indføre i anus. Foden fungerer som base, så plugget bliver hvor det skal.

Kan bruges af alle

Anal plug i guld metal Small er velegnet til alle, som har lyst til at prøve anal stimulering. Oplevelsen af anal plugs er forskellig mellem mænd og kvinder, men vildt skøn for begge. Mænd får deres prostata stimuleret af plugget, hvilket kan føles helt fantastisk og give skønne orgasmer.

Kvinder der bruger plugget analt, vil mærke det trykke på bagsiden af skedevæggen, og at det giver en unik stimulering, som kan kombineres med vaginal- og klitorisstimulering for den ultimative nydelse.

Sådan bruger du dit plug

Dit Anal plug i guld metal Small er lavet af metal, og det er derfor lugtfrit og let at rengøre. Det er virkelig lækkert og super smart.

Når du vil lege med plugget første gang, anbefaler vi, at du vasker det i varmt vand først, og så altid bruger en god vandbaseret glidecreme på det. Så er det bare nemmere at indføre, og det gør også oplevelsen mere behagelig for dig.

Rengør dig selv

Nogen mennesker foretrækker at rengøre deres anus, inden de leger med anal stimulering, og det kan man sagtens, hvis det er det, man ønsker. Hvis det er noget, du gerne vil, så tag lige en tur forbi vores produkter til bedre anal sex. Her finder du alt til at douche med, så du kan være helt klar til leg. Det er helt op til dig!

Rengør dit plug

Dit Anal plug i guld metal Small kan nemt gøres rent efter brug. Du skal bare skylle det i varmt vand, og derefter rense det med en smart rengørings spray. Så er dit plug klar til næste gang, du skal lege.

 

Vægt 170 g
Længde

7,2 cm

Diameter

3 cm

Materiale

Metal

Farve

Guld og lilla

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Anal plug
 • Metal
 • Kan varmes eller køles
 • God til begynderen

Læs Mere.

Vejledning

Før brug

 1. Prøv at køle eller varme din plug under vand i 5-10 minutter før brug for ekstra stimulering
 2. Brug glidecreme med anal plugs.

Efter brug

 1. Brug varmt vand og en rengørings spray til at rengøre plug.
X