Anal Butt Plug med Perler

DKK 69,00

 • Butt plug med perler
 • TPE materiale med glat sort overflade
 • Ekstra stimulering fra perlerne
 • Perfekt til nybegynderen
 • Vandtæt og fleksibel
 • Skal bruges med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): YY0005B Kategorier: , , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Butt plug med perler
 • TPE materiale med glat sort overflade
 • Ekstra stimulering fra perlerne
 • Perfekt til nybegynderen
 • Vandtæt og fleksibel
 • Skal bruges med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Beskrivelse

Anal butt plug med perler

Denne butt plug med perler har en indsætbar længde på 9,5 cm og dertil er den ikke særligt bred, så du får med denne but plug med perler en god butt plug til begynderen, som måske ønsker at prøve noget ny stimulering. Den er lavet i TPE som er et fleksibelt materiale, der gør at denne butt plug er mere fleksibel at bruge end for eksempel glas eller metal butt plugs. Den har en sort farve og en glat skinnende overflade. Det lækre ved butt plugs er at de kommer i et væld af former, materialer og farver og du kan bestemt noget der passer lige dine lyster!

Til onani, forspil og sex

Du kan bruge en butt plug med perler til mange ting. Den kan både bruges til solo leg og onani, og som del af et forspil. Efter et frækt forspil kan du sagtens lade den blive siddende, den kan nemlig gøre en masse lækkert under sex også. Der er et væld af muligheder for stimulering med denne Anal butt plug med perler. Under sex kan den give stimulering i anus, mens du stimuleres ved at penetrere eller blive penetreret. Med en butt plug kan du føles ekstra stram ved vaginal penetrering, og det kan give en lækker oplevelse for både dig og din partner.

Perfekt for begynderen

Er du begynder og har du måske ikke prøvet anal penetration før, så er denne anal butt plug med perler et godt sted at starte. Dens form kan give noget ekstra intens stimulering ved indføring og igen når den tages ud. Spidsen er dertil kegleformet og derfor er den super nem at indføre. I mellemtiden, når først den er sat ind, så strækker den dig ikke særligt meget, og det kan være en god ting, når du prøver anal penetrering første gang. Er du interesseret i andet legetøj og tilbehør til analsex anbefaler vi at du kigger på vores guide, hvor du finder alt hvad du skal bruge: Analsex guide 2020.

Sådan gør du

Brug altid rigeligt med vandbaseret glidecreme med din butt plug med perler, sådan får du den bedste oplevelse, mens du passer bedst på din butt plugs overflade. Inden du går i gang kan du med fordel bruge en anal douche til at rense dig selv, det kan gøre dig lidt mere rolig og komfortabel under din leg, at du ved at du er ren. Efter brug skal du rense din butt plug med varmt vand og derefter med en rensespray lavet til sexlegetøj. Så er det helt rent og klar til næste gang du gerne vil have noget fræk anal leg.

Detaljer
Vægt35 g
Indsætbar længde

9,5 cm

Materiale

TPE

Farve

Sort

Vandtæt

Ja

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anal Butt Plug med Perler”