AMOR Tutti Frutti kondom – 1 stk

DKK 5,00

  • Kondom med frugtsmag
  • Medium størrelse
  • Lavet i naturligt latex
  • Gør oralsex sjovere
  • Dyrk sikker sex med kondom

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): amortf Kategorier: ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Prøv AMOR Tutti Frutti kondom

Sex skal være sjovt! Og sikker sex skal være endnu sjovere. Og hvad er mere sjovt end et kondom med en eksotisk frugtsmag. Nyd de frugtige undertoner under sex eller smag på sagerne ved et pirrende og anderledes blowjob. 

Et kondom med smag er en nem måde at få en ny og spændende oplevelse i soveværelset. Med kondomet kan du dyrker sikker sex på en sjov og pirrende måde, og der er altså ingen grund til at springe det vigtige kondom over.

Et eksotisk kondom med frugtsmag

Med AMOR Tutti Frutti kondom vil du opleve en forfriskende frugtsmag. På grund af smagen er kondomet selvfølgelig oplagt at bruge til oralsex, men kondomet har også en dejlig duft. Dette gør, at du vil opleve en pirrende duft frugt ved samleje.

Der er ingen grund til, at sikker sex ikke kan være en sjov og ny oplevelse. Du kan derfor også finde et udvalg af kondomer med smag, så du kan finde din yndlings. Du kan blandt andet vælge en smag af frugt, en smag af banan eller en forfriskende mintsmag.

AMOR Tutti Frutti kondom i medium størrelse

Kondomet er 52 mm i diameter, og passer til de fleste mænd. Det svarer til det, man kalder en størrelse medium. Men selvom kondomet er medium, og passer mange, er det ikke sikkert, at det passer dig. De fleste problemer som mænd oplever ved brug af kondom kommer af, at de bruger en forkert størrelse.

Det er derfor vigtigt, at du tjekker din kondomstørrelse. Det gør du ved at måle din penis omkreds, og finde den kondomstørrelse der matcher. Denne størrelse passer til en penisomkreds mellem 11-11,5 cm. Ligger du mellem to størrelser anbefales det, at du vælger den mindre størrelse.

Mix flere kondomer med smag

Er et AMOR Tutti Frutti kondom ikke en smag for dig, eller ønsker du flere forskellige smage, har vi en masse forskellige kondomer med smag, som du kan vælge imellem. Hvis en spændende ny smag kan gøre det sjovere for dig at bruge kondom, er det en billig pris at betale, for den beskyttelse du får.

Et kondom er den eneste type præventionsmiddel, der beskytter mod seksuelt overførte sygdomme. Og så er du selvfølgelig også beskyttet mod uønsket graviditet. Fordelene er mange, og det gælder bare om, at du finder det kondom, der passer til dig – både i smag og størrelse.

Sikker og sjov sex med AMOR Tutti Frutti kondom

Der findes mange typer af kondomer. Der er dem med en sjov farve, dem med pirrende riller og så er der dem med spændende smage. Et AMOR Tutti Frutti kondom tilhører selvfølgelig sidstnævnte kategori. Du får derfor også et helt almindeligt kondom tilført en smag.

Du kan med fordel blande dig selv en samling af forskellige special kondomer. Vi har selvfølgelig alle typer kondomer, så du kan dyrke sikker og ikke mindst sjov sex. Tjek vores udvalg og find de kondomer, der passer dig i størrelsen, og som selvfølgelig er ekstra stimulerende.

Detaljer
Vægt5 g
Tykkelse

0,06 mm

Diameter

52 mm

Længde

182 mm

Specielle Egenskaber

Med frugtsmag

Materiale

Naturlig latex

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AMOR Tutti Frutti kondom – 1 stk”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%