AMOR Hot kondom – 1 stk

DKK 5,00

  • Kondom med varmende effekt
  • Lavet i naturligt latex
  • Medium størrelse
  • Et ekstra pirrende kondom
  • Dyrk sikker sex med kondom

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): amorho Kategorier: ,

Prøv AMOR Hot kondom for en varmende oplevelse

Vil du prøve en ny og pirrende oplevelse? Så prøv et AMOR Hot kondom. Det giver en varmende effekt, der vil føles skønt for både dig og din partner. Med et kondom med varmende effekt kan du dyrke sikker sex og få en stimulerende og sjov oplevelse samtidig med.

Der er ingen grund til, at sikker sex ikke også kan være sjov sex. Prøv et varmende kondom eller et af vores andre special kondomer. Her kan du finde kondomer med andre stimulerende egenskaber, der kan gøre det let som en leg at huske det vigtige kondom hver eneste gang.

Kondom med varmebaseret glidecreme

Bare rolig. Dette kondom er ikke belagt med chili eller andre stærke ting. Kondomet har derimod fået navnet ‘HOT’ på grund af den glidecreme, der er i. Det er nemlig ikke en helt almindelig glidecreme, der er på dette kondom.

Det er en glidecreme med en varmende effekt. Oplev en anderledes og mere pirrende fornemmelse under sex med et AMOR Hot kondom. Den varme følelse får din penis til at svulme mere op og giver en mere fyldig erektion.

Brug ekstra glidecreme sammen med dit kondom

Vi anbefaler altid, at du bruger yderligere glidecreme sammen med dit kondom. Der kommer som bekendt altid noget med i kondomet men for, at du får den bedste og mest sikre oplevelse med dit kondom, er det vigtigt at bruge ekstra glidecreme.

Da glidecremen med dette kondom er en varmende glidecreme, kan du sagtens bruge mere af denne type glidecreme. Vi har et udvalg af pirrende glidecreme, der blandt andet indeholder en glidecremen med varmende effekt. Du kan selvfølgelig også bruge en almindelig vandbaseret glidecreme.

Et almindeligt kondom der kan lidt ekstra

Det transparente latex er fremstillet helt naturligt og er med reservoir. Selvom kondomet har ekstra egenskaber i form af en varmende effekt, kan du selvfølgelig stadig regne med en god beskyttelse mod sexsygdomme og uønsket graviditet.

Med et AMOR Hot kondom får du alt det du kender fra et almindeligt kondom, blot med lidt ekstra til din og din partners nydelse. Derudover er kondomet 5,2 cm i diameter, hvilket svarer til en størrelse medium. Husk altid at mål din penisomkreds for at finde den rette kondomstørrelse.

Vægt5 g
Tykkelse

0,06 mm

Diameter

52 mm

Længde

180 mm

Specielle Egenskaber

Med varmende effekt

Materiale

Naturlig latex

Oversigt

  • Kondom med varmende effekt
  • Lavet i naturligt latex
  • Medium størrelse
  • Et ekstra pirrende kondom
  • Dyrk sikker sex med kondom

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AMOR Hot kondom – 1 stk”