AMOR Gold kondom – 1 stk

DKK 5,00

 • Frækt kondom i guldfarve – Kondomet kan også være mærket ‘long love’ og er det samme guld kondom
 • Medium størrelse
 • Med mængderabat
 • Lavet i naturligt latex
 • Gør sikker sex sjovt

Læs Mere.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): amorgo Kategorier: ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Frækt kondom i guldfarve – Kondomet kan også være mærket ‘long love’ og er det samme guld kondom
 • Medium størrelse
 • Med mængderabat
 • Lavet i naturligt latex
 • Gør sikker sex sjovt

Læs Mere.

Beskrivelse

Prøv et AMOR Gold kondom

Hvis du ikke har prøvet et AMOR Gold kondom endnu, kan vi kun opfordre dig til at komme i gang. Kondomet har nemlig en eksklusiv og sjov guldfarve, der gør den til noget helt særligt. Man skulle måske ikke tro at farven på kondomet havde den store betydning, men det giver faktisk noget til oplevelsen.

Det er vigtigt at dyrke sikker sex, men det er også vigtigt, at du og din partner kan nyde og have det sjovt med sex. Med et AMOR Gold kondom kan I gøre begge dele. Nyd synet af den guldbeklædte penis der uden tvivl vil gøre den helt uimodståelig for din partner.

Det gyldne kondom

Kondomet er et helt almindeligt kondom i naturlig latex men i farven guld. Man skal huske luksus i hverdagen, og med dette AMOR Gold kondom er den eksklusive stemning i hus. Kondomer skal ikke være kedelige, og det er der hvert fald ikke chance for med dette kondom i lommen.

Brug kondomet ligesom du ville et helt almindeligt kondom. Det er vigtigt, at du husker at bruge kondom, hver gang du er sammen med en ny partner. Derudover skal det bruges ved vaginalt og analt samleje såvel som ved oralsex.

Brug glidecreme sammen med AMOR Gold kondom

Udover den flotte guldfarve er kondomet selvfølgelig med både med reservoir og glidecreme. Vi anbefaler altid, at du bruger ekstra glidecreme med dit kondom. Dette øger ikke kun din og din partners nydelse, men er faktisk også med til at give dig en bedre beskyttelse.

Brug en vandbaseret glidecreme sammen med kondomet og få en glat og lækker følelse. Samtidig gør glidecremen, at meget af den modstand og slid som kondomet udsættes for mindskes. Dermed er der også mindre risiko for at det revner, og at du mister den beskyttelse som kondomet skal give.

Et AMOR Gold kondom i medium størrelse

Beskyt dig selv og din partner mod kønssygdomme og uønskede graviditet ved at bruge kondom. De fleste mænd vil kunne passe dette kondom i en medium størrelse. Kondomet har en diameter på 52 mm og en længde på 180 mm.

Det er vigtigt, at du husker at måle din penisomkreds for at finde det kondom, der passer til din størrelse. En diameter på 52 mm passer til en penisomkreds på omkring 11-11,5 cm. Ligger du mellem to størrelser, anbefales det altid at du vælger den mindste af størrelserne.

Detaljer
Vægt5 g
Tykkelse

0,06 mm

Diameter

52 mm

Længde

180 mm

Specielle Egenskaber

Guld farve

Materiale

Naturlig latex

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Sørg for at penis er stiv
 2. Riv forsigtigt hul på pakken
 3. Tag fat med pegefinger og tommel på spidsen af kondomet
 4. Sæt på spidsen af penis
 5. Rul resten ned over penis

Efter brug:

 1. Rul kondomet af
 2. Slå en knude på det
 3. Tjek at der ikke er hul
 4. Smid det ud
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AMOR Gold kondom – 1 stk”