AMOR – Cold kondom

DKK 5,00

  • Medium kondom
  • Kondom med kølende glidecreme
  • Giver en mild kildrende fornemmelse
  • Naturlig latex

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): amorco Kategorier: ,

Prøv et kølende kondom

Vil du give din partner en en ny og pirrende oplevelse? Så skal I prøve AMOR’s cold kondom. Lige så vigtigt det er at dyrke sikker sex med kondom, så du kan beskytte dig selv og din partner mod sygdomme. Lige så vigtigt er det, at du og din partner nyder det og har det sjovt imens.

Kondomer med forskellige effekter, såsom dette kølende kondom, er med til at skabe nye stimulerende og sjove oplevelser til dig og din partner. Det er sundt at udforske, så hvis I ikke har prøvet forskellige typer kondomer før, kan vi kun anbefale det.

Ekstra stimulerende sex

Cold kondom betyder, at kondomet har en kølende glidecreme på ydersiden af kondomet. Bare rolig, det er ikke isende koldt, selvom det måske kan lyde sådan. Den kølende glidecreme giver blot en kildrende fornemmelse under sex og stimulerer din partner ekstra, i forhold til et almindeligt kondom.

Hvis du ønsker at overraske din partner med noget nyt, kunne det være en idé at prøve vores cold kondom. Vi har også et kondom med en varmende effekt, hvis I har lyst til at eksperimentere yderligere.

En glidende fornemmelse

Selvom cold kondomet allerede har glidecreme på sig, anbefaler vi altid, at du bruger yderligere glidecreme med dit kondom. På den måde får både du og din partner den bedste, mest sikre og behageligste oplevelse, når i dyrker sex med kondom. Glidecremen smører yderligere og gør, at der ikke kommer nogle trælse gnidninger under sessionen.

Måske ejer du allerede almindelig vandbaseret glidecreme, hvis ikke, kan vi anbefale PJUR Basic. Men nu hvor I er i gang med at eksperimentere, kan I også forsøge jer med andre slags glidecremer. Prøv foreksempel en glidecreme med smag, som lægger op til sjov oralsex, eller en glidecreme der stimulerer g-punktet.

AMOR cold kondom i medium størrelse

Cold kondom passer til de fleste mænd, og svarer til en størrelse medium. Det er lavet i naturlig latex og er med en kølende glidecreme. Kondomet har en længde på 18 cm og en diameter på 5,2 cm. Du kan med fordel måle din penislængde og omkredsen på din penis. En diameter på 5,2 cm svarer cirka til en penisomkreds på 11-11,5 cm.

Kondomet er transparent, og ligner i bund og grund et helt almindeligt kondom – bare med ekstra stimulerende effekt. Har du mod på at prøve flere slags kondomer, har vi forskellige kondomer med alt fra farve til smag under vores kategori Special kondomer.

 

Vægt5 g
Tykkelse

0,06 mm

Længde

180 mm

Diameter

52 mm

Specielle egenskaber

Med kølende glidecreme

Materiale

Naturlig latex

Oversigt

  • Medium kondom
  • Kondom med kølende glidecreme
  • Giver en mild kildrende fornemmelse
  • Naturlig latex

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AMOR – Cold kondom”