Alt er tys tys udvider med ny stor butik og nyt navn

Alt er tys tys udvider med ny stor butik og nyt navn

Der sker store ting i vores snart ikke så lille sexshop. Alt er tys tys kan nemlig i 2021 åbne dørene for en nye og større lokaler – samt et nyt navn Tys-Tys. 2020 har nemlig budt på øget efterspørgsel og stor vækst i både vores fysiske butik såvel som vores webshop. Samtidig udvider vi vores sortiment med flere lækre kvalitetsprodukter fra de mest populære mærker. Alt dette er med til at gøre, at vi er vokset ud af den lille butik på Paradisgade. Vi flytter dog ikke langt væk fra vores gamle lokaler. Den nye butik vil være beliggende på hjørnet af Paradisgade og Nørregade, hvorfor vores gamle og faste kunder nemt kan finde og besøge den nye butik med større og lysere lokaler.

Vokseværk under corona

2020 har været et helt særligt år – på mange måder. Vi har set samfundet blive lukket ned, og alles hverdag er blevet påvirket på den ene eller anden måde. Men der har trods den svære tid været lyspunkter. Den mindsket sociale kontakt og aflysningen af mange store arrangementer, har nemlig gjort, at vi er rykket tættere på vores nærmeste. Det har også ført til, at vi har skulle finde noget nyt at bruge tiden på. Derfor ser man også et boom af kunder i garnbutikker, flere der køber lydbøger og flere, der besøger vores lille sexshop. Både i vores fysiske butik og på vores online webshop kan vi mærke en øget efterspørgsel. Både flere mænd, kvinder og par har opdaget en verden af stimulerende og sjove produkter, der kan holde dem godt beskæftiget i den til tider kedelige corona tid.

logo nyt

Større efterspørgsel på sexlegetøj

Allerede tilbage i april så vi en øget efterspørgsel efter sexlegetøj. Danmark havde været lukket ned i nogle uger, og vi kunne stille og roligt se, at der blev bestilt mere og mere på vores webshop, og at vi fik flere henvendelser omkring vores fysiske butik. På trods af den kedelige baggrund, er vi naturligvis glade for denne udvikling hos Alt er tys tys. For selvom anledningen ikke er positiv, så kan det kun glæde os, at flere og flere danskere har fået øjne op for det vidunderlige udvalg af sexlegetøj, der findes. Vi er nemlig af den overbevisning af sexlegetøj kan være med til at gøre enhvers sexliv lidt sjovere. Det kan give nye intime oplevelser med din partner samt højne din egen nydelse.

Den lille butik i Paradisgade

Selvom vi ser frem til nye og større lokaler med vores nye butik, er det ikke uden en vis sørgmodighed, at vi siger farvel til den lille butik i Paradisgade. Der gemmer sig nemlig stor Aarhus historie i den beskedne bygning. Lokalerne er de selvsamme, hvor dørene til Danmarks første sexshop åbnede tilbage i 1967. Med fremsyn åbnede den daværende ejer butikken med medfølgende sexbiograf, halvandet år før pornoens frigivelse. Paradisgade gemmer derfor ikke bare på lokalhistorie, men også et betydningsfuldt vidnesbyrd om dansk frisind. Vores sexshop har altid været et åbent sted for alle, og vi arbejder hårdt på, at hver eneste kunde føler sig velkommen og taget godt imod. Og det vil vi selvfølgelig også gøre i de nye lokaler.

Sexbiografen bevares

Vi siger dog ikke helt farvel til Paradisgade. De nuværende lokaler vil nemlig som altid huse Aarhus’ eneste sexbiograf samt en af de få swingerklubber til mænd, som der findes i Danmark.

Der vil derfor stadig være god grund til at lægge et besøg forbi de gamle lokaler. Og skulle du i samme omgang stå og mangle noget frækt udstyr. Så skal du heldigvis ikke langt. Du finder nemlig vores nye butik på hjørnet af Paradisgade og Nørregade.

blogindlæg sexbio Alt er tys tys udvider med ny stor butik og nyt navn

Ny lokaler skal skabe rammerne

Ved at flytte i nye lokaler er det vores håb at kunne skabe nogle bedre rammer for vores kunder. Den lille butik har I mange år været helt rigtig til for vores shop, men idet vi ser en større efterspørgsel, er det nødvendigt at udvide. Her kan vi præsentere et udvidet og forbedret sortiment på en bedre måde, der giver vores kunder den plads og ro, som de har brug for. De nye lokaler vil samtidig være lyse og lækre, og gøre butikken mere indbydende for nysgerrige forbipasserende.

Populære mærker og høj kvalitet

Vores nye butik vil ikke kun give vores kunder nye rammer at shoppe i. Men vil også byde på et større sortiment. I vores nye sortiment vil der være fokus populære mærker og ikke mindst sexlegetøj af høj kvalitet. Vi ønsker at kunne tilbyde det nyeste og mest smarte inden for sexlegetøj, hvorfor vi også vil have et sortiment, der løbende udvides og forbedres. Der sker nemlig hele tiden noget nyt inden for udviklingen og produktionen af sexlegetøj. Sortimentet vil fokusere på kvalitet, og vil samtidig være endnu mere varieret, end det er i dag. Vi vil derfor stadig kunne imødekomme både mænd, kvinder og par. Der vil samtidig være et stort fokus på at udvikle vores BDSM afdeling med mere fetich udstyr.

Lyse lokaler og mere plads

Ikke nok med at vores nyt butik vil indeholde flere lækre produkter, så vil rammerne selvfølgelig også blive bedre. Vi er kort sagt vokset ud af de små lokaler i Paradisgade, og har brug for at kunne give vores kunder og de mange nye produkter noget mere plads. I den nye butik vil vores kunder blive mødt af lyse rum, hvor der er god plads, og hvor man kan gå og kigge i fred. De ekstra kvadratmeter vil også give os mulighed for at præsentere de mange kvalitetsprodukter på en bedre måde. Det vil give kunderne bedre muligheder for at se produkterne.

Ny butik – samme service

Selvom lokalerne ændrer sig, vil du stadig blive mødt af det samme smilende og hjælpsomme personale. Du vil få den samme gode og personlige service, som du altid har fået hos os. Vi kan hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige produkt, baseret på dine ønsker og behov. Der er ikke noget, der hedder dumme spørgsmål hos os, hvorfor du altid kan spørge om, lige præcis det du har brug for at vide. Så hold dig endelig ikke tilbage næste gang du har brug for noget nyt erotisk legetøj til soveværelset. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ordne din shopping på vores ligeledes nye og forbedret webshop.

tys-tys gif

En ny webshop der matcher den nye butik

Med vores nye fysiske butik er det også tid til at give vores webshop et løft. Derfor lancerer vi også en ny hjemmeside, hvor vi har forbedret brugervenligheden, så du kan få den bedste shopping oplevelse. Her vil du kunne finde vores komplette sortiment, ligesom du kan i vores fysiske butik. Shop i ro og mag, og læs alt om de forskellige produkter til både mænd, kvinder og par. Du vil også kunne finde spændende blogindlæg, smarte guides samt anmeldelser af flere af vores produkter. Besøg hjemmesiden og find det helt rigtige sexlegetøj til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *