ÅRETS FRÆKKESTE BY

københavn

Vi har kigget alle bestillinger igennem for hele år 2020 og den by der køber allermest sexlegetøj på AltErTysTys.dk er København. Bor du i København? Kan du smile over at være Danmarks frækkeste by. Mon København også er det i 2021?

ÅRETS KEDELIGSTE BY

charlottenlund

Efter at have været alle bestillinger igennem i alle byer i Danmark, må vi desværre konstatere at Charlottenlund er den by der køber allermindst sexlegetøj. Øv bøv – I er den kedeligste by, men det kan der jo laves om på i 2021?

ÅRETS MEST DILDO-GLADE BY

svendborg

Bor du i Svendborg på Fyn? Så løber du med titlen som den mest dildo-glade by. Svendborg er nemlig by der køber flest dildoer pr. indbygger. Det er både store dildoer, små dildoer, dem som vibrerer og dem med sugekop.

ÅRETS FRÆKKESTE NAVNE

LOUISE OG MORTEN

Kender du en der hedder Morten eller Louise? Måske du selv hedder det? Men det viser sig at når det kommer til køb af sexlegetøj online er Morten og Louise de frækkeste navne i 2020 i Danmark. Er du frækkere end dine venner?

TOP 5 MEST POPULÆRE

SEXLEGETØJ 2020

KVINDER

Kigger vi på kvinderne, købte flest vores populære Magic Wand i lilla. Interessen for lufttryksvibratorer steg markat og særligt Satisfyer Pro 2 blev lagt i kurven ved hver 10 ordre.

MÆND

Kigger vi på de kære mænd, er der ingen tvivl om hvilket produkt der blev købt flest gange. Nemlig den populære Fleshlight. Og ikke bare hvilken som helst fleshlight, men Riley Reid.

PAR

Kigger vi på hvad jer som par købte mest, er det klart vores lilla vibrator æg i silikone. Men 2020 var også året der kom meget mere bondage ind i soveværelset.

DANMARK GIK AMOK I

vibratorer

Danskerne elsker vibratorer! Der blev faktisk solgt så mange vibratorer at tog vi dem alle sammen og lagde på en række, ville de fylde næsten 10 km. Vi glæder os allerede til 2021, hvor vi fylder shoppen med endnu flere vibratorer.