Sexlegetøj hos AltErTysTys.dk

AltErTysTys.dk er dansk online sexshop med over 50 års erfaring indenfor salg af sexlegetøj. Dog ikke kun fra online salg, men fra vores fysiske butik i Århus C, der er Danmarks ældste sexshop.

Efterspørgslen på lækkert sexlegetøj i høj kvalitet til lave priser er stadig stødt stigende. Derfor ser vi det også som vores fornemmeste opgave, at have det bedste på markedet til Danmarks laveste priser. Vores levering er altid hurtig og 100% diskret. Læs mere

Mest solgte varer i denne uge

Frække Kjoler

Fræk blonde kjole

DKK 220,00
-37%
DKK 150,00 DKK 95,00
-20%
DKK 495,00 DKK 395,00
-14%
DKK 2.095,00 DKK 1.795,00
-28%
DKK 545,00 DKK 395,00
-21%
DKK 70,00 DKK 55,00

Frække Kjoler

Sexet minikjole i sort

DKK 275,00
-75%
DKK 375,00 DKK 95,00

Kundeservice

Kan jeg hjælpe dig?


Kontakt mig:

📞 71 96 07 87
✉️ kontakt@altertystys.dk
💻 Online chat

Hver dag mellem kl. 11:00 – 18:00

Besøg vores fysiske butik i hjertet af Aarhus

Se vores store udvalg af sexlegetøj

Sexlegetøj hos AltErTysTys.dk

AltErTysTys.dk er dansk online sexshop med over 50 års erfaring indenfor salg af sexlegetøj. Dog ikke kun fra online salg, men fra vores fysiske butik i Århus C, der er Danmarks ældste sexshop.

Efterspørgslen på lækkert sexlegetøj i høj kvalitet til lave priser er stadig stødt stigende. Derfor ser vi det også som vores fornemmeste opgave, at have det bedste på markedet til Danmarks laveste priser. Vores levering er altid hurtig og 100% diskret. Læs mere

Mest solgte varer i denne uge

Frække Kjoler

Fræk blonde kjole

DKK 220,00
-37%
DKK 150,00 DKK 95,00
-20%
DKK 495,00 DKK 395,00
-14%
DKK 2.095,00 DKK 1.795,00
-28%
DKK 545,00 DKK 395,00
-21%
DKK 70,00 DKK 55,00

Frække Kjoler

Sexet minikjole i sort

DKK 275,00
-75%
DKK 375,00 DKK 95,00

Kundeservice

Kan jeg hjælpe dig?

Kontakt mig:
📞 71 96 07 87
✉️ kontakt@altertystys.dk
💻 Online chat

Hver dag mellem kl. 11:00 – 18:00

Besøg vores fysiske butik i hjertet af Aarhus

Se vores store udvalg af sexlegetøj

Dyrk sjovere og frækkere sex med sexlegetøj

Om du staver det sexlegetøj, sex legetøj eller sex lejetøj er ligegyldig for os. Det vigtigste er, at du finder et bredt udvalg af sexlegetøj til både kvinder, mænd og par her hos AltErTysTys.dk. Sexlegetøj er blevet mere og mere populært. Det er der flere grunde til. Én af dem er den, at det ikke længere ses som noget forbudt at købe eller bruge legetøj.

Sex er en vigtig del af ethvert menneskes liv og en helt central del af ethvert parforhold. Sex er sundt og sex skal være sjovt. Der findes en masse grunde til, at du bør dyrke mere sex. Om det er med en partner eller sololeg er sagen uvedkommen. Det vigtigste er, at sexlegetøj kan give dig eller jer lysten til at dyrke (mere) sex.

Sexlegetøj kan spice enhver sexoplevelse op. Er du træt af den samme gamle missionærstilling, så prøv et stykke sexlegetøj som en penis ring. Vælger du én med vibrator, så kan både du og din partner få glæde af de dejlige vibrationer, der fylder jer begge med lyst. Desuden kan en penis ring give en kraftigere, mere fyldig og længerevarende erektion – lækkert ikke!

Alle burde lege noget mere

Sexlegetøj er efterhånden blevet allemandseje. Og med god grund. Alle fortjener et godt sexliv. Hvis du af den ene eller anden grund ikke føler dig tilstrækkeligt tilfredsstillet ved onani eller med en partner alene, så burde du gøre dig selv den tjeneste, at kaste dig ud i den fagre verden af sexlegetøj.

Særligt vores populære Magic Wand er et godt sted at starte. Vibratoren er helt ideel til sololej, men bestemt også til jer som par. Velkommen til et paradis af orgasmer. Med den magiske tryllestav bliver du aldrig skuffet, om det så er din egen hånd der fører an eller din partners.

Sexlegetøj er både til sololeg og til sexlege med en partner

Uanset om du har en partner eller om du kører sololeg, så kan det være sjovt og tilfredsstillende, at bruge sexlegetøj. Det meste sexlegetøj kan du både bruge ved onani og sammen med en partner. Det gør det enormt alsidigt og spændende.

Måske du tænker, at en dildo er særligt til sololeg, så overvej det lige igen. Ja, en dildo, om den er til anal eller vaginal brug (hvis du er kvinde), er oplagt til onani. Men det kan også være så pirrende og frækt, at lege med dildo sammen med en partner. Lad eventuelt din kvindelige partner bruge den til at penetrere dig og se lysten lyse ud af øjnene på hende.

Ingen snak om sexlegetøj uden at runde vibratoren! Vibratorer er typisk til kvinder og findes i alverdens afskygninger. Når du som kvinde skal vælge den der passer til dig er det oftes en klitorisvibrator, enten som den lille bullet eller naturligvis de magiske vibrationer fra en Magic Wand.

Analt sexlegetøj kan også være så frækt at bruge sammen med en partner, såvel som ved onani. Brug en god glidecreme og lad din butt plug glide ind mellem ballerne på dig. Når du ønsker at dyrke anal sex, så kan det være en god ide, at bruge sexlegetøj. Det er kan både være for at stimulere anus, men også som træning, så du for alvor er klar til at blive penetreret af en partner.

Ingen lyster eller fetishes er tabuer

Har du en bestemt fetish eller lyst seksuelt? Så er du bestemt ikke alene. I virkeligheden så går de fleste af os nok rundt med mere eller mindre hemmelige lyster og fantasier. Og hvor er det ærgerligt, at vi ikke udlever dem.

En undersøgelse viser, at folk, der har en fetish og udlever den, ofte er mere tolerante og udadvendte end andre. Derfor bør alle lyster og seksuelle præferencer, med samtykke også være accepterede. Her hos os ved Altertystys.dk er vi af den overbevisning, at sex er sundt og sex skal være sjovt. Og alt lovlig sex med samtykke også skal være sikker sex. Derfor har vi hos AltErTysTys.dk et samarbejde med AIDS Fondet.

Sikker sex ligger os nemlig meget på sinde. Vi har derfor et stort udvalg af kondomer, så du kan dyrke sikker sex. Men sikker sex handler ikke kun om at bruge kondom. Det handler også om, at bruge sexlegetøj i god kvalitet. Vi har derfor kun sexlegetøj, som vi kan stå inde for. Det er derfor sikkert for dig at bruge, når du bruger det efter hensigten.

Derudover så handler sikker sex også om, at være lydhør overfor din partner. Hvis I begge føler jer sikre, så er jeres sexoplevelse også bedre. Når man dyrker sikker sex, har man oftest også mere mod på at eksperimentere med sex og sexlegetøj.

Sexlegetøj er også erotik og romantik

Når man bruger sexlegetøj, så handler det ikke altid om selve samlejet. Du kan både være erotisk og elegant og have en romantisk aften med din partner selvom I inddrager sexlegetøj. Her er et sæt sexet lingeri næsten umuligt at komme udenom. Når du føler dig sexet, så er du sexet. Lad det starte med noget frækt undertøj og overrask din partner med den lækre indpakning.

Om I er erfarne brugere af sexlegetøj eller helt nye, så vil I komme hinanden nærmere, når I bruger sexlegetøj. Leg frække og forførende lege og lær mere og partneren og jer selv. Udforsk hvilke lyster I har og hvad I tænder på – måske det vil overraske jer. Alt sammen kan let gøres med det rette sexlegetøj. Lad den frække leg, glide over i blid bondage. Træk et par håndjern frem og bind din partner til sengen og I vil begge mærke hvordan det tænder jer.

Findes der sexlegetøj decideret til kvinder og mænd?

I princippet kan det meste sexlegetøj bruges af både mænd og kvinder. Der er dog alligevel store forskelle. Nogle få stykker legetøj er dog decideret til henholdsvis kvinder og mænd. Det drejer sig blandt andet om en Fleshlight. Dette stykke sexlegetøj er til mænd. Det er en af vores Bestsellers her hos AltErTysTys.dk og det er ikke uden grund, at det er en af de bedst sælgende produkter. Den er nemlig helt fantastisk. Men bare fordi det kun er manden, der rent fysisk kan bruge den, så hindrer det jer naturligvis ikke i, at I kan lege med den sammen.

For kvinderne er Bækkenbundskugler nok et stykke sexlegetøj, der er forbeholdt dem. Bækkenbundskuglerne har den funktion, at de skal træne bækkenbunden. Kuglerne er en form for træningsredskab, når du laver dine knibeøvelser. En sund bækkenbund kan give en større følsomhed, hvorfor det ikke kun er for gravide eller for kvinder der lige har født.

Vi kommer nok heller ikke udenom den verden af vibratorer. Særligt den populære Rabbit og Magic Wand vibratoren er blandt favoritterne hos damerne.

Generelt er forskellene på sexlegetøj til kvinder og mænd nok mest størrelsen og udseendet. Sexlegetøj til kvinder har en tendens til at være en smule mindre, da deres kroppe jo fra naturens side, oftest er mindre. Dildoerne er derfor mindre i både omkreds og længde. Og det samme med anal sexlegetøj.

Omvendt er mændenes sexlegetøj større og noget har også et mere maskulint udtryk.

Par sexlegetøj

Leder dig og din partner efter noget sjovt og frækt at lege med i soveværelset, så har vi en hel kategori med sexlegetøj. Det er legetøj, hvor det helt klart er sjovest at være minimum to. Ja, minimum to – I kan jo sagtens invitere en ekstra person ind i soveværelset og også på den måde pifte jeres sexliv op.

I denne Par kategori finder du blandt andet en strapon. En strap on kaldes også for en påspændingsdildo. Med en strap on har I begge muligheden for at penetrere hinanden, hvis I ikke fra naturens hånd, har muligheden for det. Det smarte ved en strap-on er den, at I kan bruge de fleste dildoer med sugekop. Dildoen sættes på en sele (en harness) og den er klar til brug.

Det er ikke udelukkende til jer, der er kvinde-kvinde, men også til parret, hvor kvinden ønsker at penetrere sin mandlige partner. Lad jer ikke afskrække, det er simpelthen så frækt og vil binde jer tættere på hinanden.

Bestsellers

Som du nok kan høre, så findes der et hav af forskelligt sexlegetøj. Der findes noget til enhver smag og til enhver lyst. Det er befriende, at du kan finde lige præcis det, som du tænder på. Her hos AltErTysTys.dk har vi samlet en række af vores Bestsellers til dig. Hvis du ikke helt ved, hvad du skal gå efter, så er det et kig værd, især hvis du er ny indenfor sexlegetøjs verdenen.

Er du kvinde, så kig nærmere på vores klitoris vibratorer, der er meget populære. Vores absolut bedst solgte stykke sexlegetøj, er klart vores Magic Wand. Det er egentlig også en klitoris vibrator, blot med et lidt større hoved. De kan give dig en fantastisk klitoris orgasme og kan både bruges med en partner eller ved onani. Brug den eventuelt som forspil og mærk hvordan du bliver meget mere følsom, når du efterfølgende bliver penetreret vaginalt.

Er du mand og tænder du på prostata massage, så findes der også lige noget til dig. Med en prostata vibrator bliver prostata stimuleret. Prostata siges at være mandens G-punkt og ved stimulering kan der opnås en enormt lækker orgasme.

Tag et kig omkring på AltErTysTys.dk og find noget der tænder dig. Har du nogen spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores søde kundeservice sidder klar til at svare på dine spørgsmål.