Sexlegetøj hos AltErTysTys.dk

AltErTysTys.dk er en dansk online sexshop med over 50 års erfaring indenfor salg af sexlegetøj. Dog ikke kun fra online salg, men også fra vores fysiske sexshop i hjertet af Århus C, der er Danmarks ældste sexshop.

Efterspørgslen på lækkert legetøj i høj kvalitet til lave priser er stadig stødt stigende. Derfor ser vi det også som vores fornemmeste opgave at have det bedste sexlegetøj på markedet til Danmarks laveste priser. Vores levering er altid hurtig og 100% diskret. Men hvorfor overhovedet købe legetøj til sex? Læs med her og bliv klogere på, hvorfor det er godt for dig at eksperimentere med lækkert, frækt og sjovt legetøj.  Læs mere

mest populære varer i denne uge

-28%
DKK 545,00 DKK 395,00
-37%
-39%
-75%
DKK 375,00 DKK 95,00
-29%
DKK 695,00 DKK 495,00
-20%
-60%

Realistisk Dildo

Big Mr. Softy sort dildo

DKK 500,00 DKK 200,00

Besøg vores fysiske butik i hjertet af Aarhus

Se vores store udvalg af sexlegetøj

mest populære varer i denne uge

-28%
DKK 545,00 DKK 395,00
-37%
-39%
-75%
DKK 375,00 DKK 95,00
-29%
DKK 695,00 DKK 495,00
-20%

Kundeservice

Kan jeg hjælpe dig?

📞 71 96 07 87
✉️ kontakt@altertystys.dk

Hver dag mellem kl. 11:00 – 18:00

Besøg vores fysiske butik i hjertet af Aarhus

Butikkens facade

Velkommen til AltErTysTys.dk

Hos os finder du et bredt udvalg af sexlegetøj til både mænd, kvinder og par. Erotisk legetøj er blevet mere og mere populært igennem de seneste år og det er der flere grunde til. Én af dem er, at det ikke længere ses som noget forbudt at købe eller bruge erotisk legetøj og tilbehør.

Sex skal nemlig være en naturlig og vigtig del af ethvert menneskes liv og en helt central del af ethvert parforhold. Sex er sundt og sex skal være sjovt. Der findes en masse grunde til, at du bør dyrke mere sex. Er du træt af den samme gamle missionærstilling, hvorfor så ikke prøve med en vibrator, som er en af vores bedst sælgende stykker legetøj.

Over 50 års erfaring

Alt er tys tys er Danmarks ældste sexshop med en beliggenhed i Aarhus, nærmere Paradisgade. Vores fysiske butik slog dørene op for første gang i 1967, det er lidt vildt at tænke på. Vi skal dog helt tilbage til 1700 tallet, for at finde det første stykke erotiske legetøj. Det er nok ikke sådan vi tænker på sexlegetøj den dag i dag.

Det skal så lige siges at den første vibrator først så dagens lys i 1905. Igennem de mange år butikken har eksisteret, har vi draget os en masse erfaringer, der kommer dig til gode. Vi brænder for erotisk legetøj, hvorfor vi også altid tester det før det sælges på vores webshop eller i vores butik. Kvalitet betyder meget for os, ligesom vores kunder gør.

Sexlegetøj af højeste kvalitet

Vi synes vores kunder fortjener det bedste, derfor vælger vi kun sexlegetøj af højeste kvalitet. Efterhånden er erotisk legetøj blevet allemandseje og med god grund. Her hos Alt Er Tys Tys synes vi alle fortjener et godt sexliv, hvorfor vi også gør en ære ud af at finde lige netop det rigtige legetøj til dig.

Selvom kvalitet og pris som ofte hænger sammen, betyder det meget for os at du kan købe kvalitets legetøj til en god pris. Vi sørger hele tiden for at have det rigtige udvalg hjemme både til mænd og kvinder, såvel som par. Vi er i tæt dialog med vores leverandører, der er med til at sikre dig den bedste kvalitet af det legetøj du køber hos os.

100% Prismatch på sexlegetøj

Når du køber dit sexlegetøj hos Alt er tys tys, er du altid sikret 100% prismatch. Vi bestræber os nemlig altid efter, at have det bedste udvalg til de skarpeste priser. Vi indrømmer gerne, at vi ikke har Danmarks største udvalg af sexlegetøj, men vi har Danmarks bedste udvalg, både til dig som begynder og til den mere erfarne.

Med vores mange års erfaring i branchen, ved vi at det handler om det rigtige udvalg, fremfor det største. Der er ikke noget værre end at skulle bladre igennem flere hundrende produkter, før du finder det rigtige. Det er kun med til at skabe forvirring, siger vores erfaring. Det gælder både egne erfaringer og kunders.

Billigt sexlegetøj

Hos Alt er tys tys er vi i den overbevisning, at legetøj ikke behøves at dyrt, for at være godt. Det er blot en af de mange fordele ved at handle hos os. Uanset om du handler online eller kommer ned i vores butik, vil prisen være den samme. Det er en de værdier vi vægter meget højt. Ingen skal føle sig snydt. Vores kunder fortjener kun det bedste.

Som ofte er der tit tale om at alt findes billigere online, men hvorfor skulle du ikke kunne købe billigt sexlegetøj i en fysisk butik.Vi ønsker kun at kunne tilbyde dig det bedste udvalg af legetøj, til markedets bedste pris. Vi har selvfølgelig også erotisk legetøj og tilbehør på tilbud, hvor kan sparer ekstra mange penge.

Det rigtige udvalg af sexlegetøj

Det handler ikke altid om at være størst, men om at være bedst. Hos AltErTysTys.dk skal du derfor som sagt ikke bladre igennem et utal af sider med en masse varer der ved første øjekast ligner hinanden. Sexlegetøj handler i høj grad om at have det rigtige udvalg. Hver enkelt kategori bliver derfor nøje udvalgt, da det er meget vigtigt for os at kunne levere noget legetøj som vi også selv ville købe.

Vores store passion er erotisk legetøj til vokse, derfor er det også alfaomega at vi har det helt rigtige udvalg. Vi har en finger på pulsen og lytter meget til vores kunders ønsker, som sikrer vi hele tiden har det rigtige udvalg af produkter. Er der noget du synes vi mangler, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Sexlegetøj er for alle

Vores sexlegetøj er for alle! Om du er mand, kvinde, nybegynder eller mere erfaren, har vi det erotiske legetøj eller tilbehør du skal bruge. Når du føler dig sexet, er du som ofte også sexet. Her er et sæt sexet lingeri næsten umuligt at komme udenom. Det handler ligeså meget om hele stemningen, hvorfor rollespil også er så populært.

Når I inddrager legetøj i dobbeltsengen, sker der ikke kun det at I får et langt frækkere og mere spændende sexliv. I vil også kunne mærke, at I bliver gladere, har mere overskud og så er regelmæssige orgasmer og onani godt for vores sundhed. Det kan du læse meget mere om i vores blogindlæg om onani.

Erotisk legetøj til kvinder

Vi kan hurtigt blive enige om at markedet for sexlegetøj til kvinder er enormt. Mulighederne er ganske enkelt større end hos det modsatte køn. Dog er det ikke alt sex legetøj der udelukkende er skabt til at give orgasmer. Knibeøvelser har vi nok alle hørt om, det er sundt og har mange gode egenskaber for os kvinder. Er du i tvivl om hvordan du laver knibeøvelser, vil vi anbefale dig at gøre brug af bækkenbundskugler.

For uden et sundt og stramt underliv, kan bækkenbundskugler også hjælpe med at øge følsomheden, der gør det lettere at opnå en orgasme. Læs mere om bækkenbundskugler her. Vi kommer ikke udenom det store udvalg i vibratorer, når vi taler om erotisk legetøj til kvinder.

Kvalitets sexlegetøj til mænd

Inden for de seneste par år, er det blevet mere og mere populært med sexlegetøj til mænd. Hos Alt er tys tys gør vi en ære ud af, både at have det rigtige udvalg til kvinder, såvel som mænd. I dag er udvalget næsten ligeså stort til mænd, hvor kvalitet og funktionalitet er i højsædet. Her kommer vi ikke udenom den populære fleshlight.

Der foruden onani også kan hjælpe med en holde længere i sengen. Her vil en penisring også kunne gavne, der med til at give en kraftigere erektion. Du finder blandt andet også et udvalg af forskelligt anal legetøj og dildoer, særligt til at stimulere prostata. Læs meget om det i vores orgasmeguide til mænd.

Kun det bedste udvalg til par

Som I nok kan høre, findes der et hav af forskelligt erotisk legetøj og tilbehør. Der findes noget for enhver smag og til enhver lyst. Det er befriende, at I som par kan finde lige præcis det, som I tænder på. Hos AltErTysTys.dk vægter vi personlig kundeservice meget højt, hvorfor I som par altid kan kontakte os, hvis I har brug for hjælp.

Noget af det mest populære sexlegetøj til par er vores fjernstyret vibratorer, der byder på frække lege i offentligheden, såvel som i soveværelset. Vi har også pakket nogle specielt sammensatte bokse, der særligt egner sig til jer som par. Alt dette kan bruges både af nybegyndere og de mere erfarne.

Legetøj til vokse

Kvinderne holder sig stadig på en solid første plads, når det handler om legetøj til vokse, men de kære mænd kommer dog tættere og tættere på. Skal vi kigge på hvilke specifikke produkter der købes, er det overordnet set glidecreme der stjæler førstepladsen. Vi anbefaler altid brugen af glidecreme sammen med sexlegetøj og det er bestemt ikke uden grund.

Foruden at det hele glider meget lettere, har du også langt nemmere ved at opnå en orgasme, samt mindste ømhed og rifter. Skal vi tage et kig på kvindernes favorit er det Testvinderen Magic Wand, hvorimod til mænd er det den populære fleshlight. Sidst men ikke mindst må vi ikke glemme parrene, der særligt er vilde med bondage udstyr.

Ingen lyster er tabuer

Har du en bestemt fetish eller lyst seksuelt, så er du bestemt ikke alene. I virkeligheden går de fleste af os nok rundt med mere eller mindre hemmelige lyster og fantasier, og hvor er det ærgerligt, at vi ikke udlever dem. En undersøgelse viser, at dem der har en fetish og udlever den, ofte er mere tolerante og udadvendte end andre.

Derfor bør alle lyster og seksuelle præferencer med samtykke, også være accepterede. Hvorfor ikke afprøve fræk og forførende SM eller BDSM, hvor dominans spiller en stor rolle. Om I bruger håndjern, blindfold, pisk eller andet bondage udstyr er helt op til jer. Det handler om at skubbe nogle grænser og nyde hinanden.

Sexlegetøj online

Vi kan hurtigt blive enige om hvilken jungle det er, at finde rundt i det store udvalg af sexlegetøj online. Leder du og din partner efter noget sjovt og frækt at lege med i soveværelset, har vi en hel kategori med sex legetøj til par. Det er legetøj, hvor det helt klart er sjovest at være minimum to.

Du finder dog mindst ligeså meget til sololeg, hvis ikke mere til både til mænd og kvinder. Selvom konkurrencen online er stor, forsøger vi hos AltErTysTys.dk at gøre det så overskueligt som overhovedet muligt. Vi har derfor videoer under vores produkter, der forklarer alt om det stykke legetøj du er interesseret i.

Sikker handel af sexlegetøj

Sikker handel af legetøj er altid en selvfølge hos os. Foretrækker du at komme ned i vores fysiske butik, fremfor at handle online, finder du vores åbningstider her. Vores ønske om sikkerhed er ikke kun i forhold til handel, men bestemt også i forhold til sex generelt. Sikker sex handler i den grad om at være lydhør overfor sin partner. Hvis I begge føler jer sikre, så er jeres sexoplevelse også bedre.

Vi forhandler også kun sikkert legetøj, der er fri for tilsætningsstoffer og andre skadelige stoffer som blandet andet parabener og ftalater. Det er vigtigt for os, at alle har mulighed for at købe erotisk legetøj, uanset om man har en allergi eller ikke. Sikkerhed og ikke mindst sundhed fremfor alt.

Dyrk sikker sex med kondom

Det er ikke kun sikker online handel du får hos os. Vi er af den overbevisning, at sex er sundt og sex skal være sjovt. Al lovlig sex med samtykke skal også være sikker sex. Derfor har vi hos AltErTysTys.dk et samarbejde med AIDS Fondet. Sikker sex ligger os nemlig meget på sinde. Vi skal passe på hinanden.

Vi har derfor også et stort udvalg af kondomer, så du kan dyrke sikker sex, men sikker sex handler ikke kun om at bruge kondom. Det handler også om at bruge sexlegetøj i god kvalitet. Vi har derfor kun voksen legetøj, som vi kan stå inde for. Det er derfor sikkert for dig at bruge, når du bruger det efter hensigten som vi anbefaler.

100% Diskret levering

Det er ikke alle der er lige åbne omkring deres sexliv og vi forstår godt, at du ikke har lyst til at modtage en pakke med et stort klistremærke udenpå, hvor der står skrevet sexlegetøj. Når du bestiller en pakke hos AltErTysTys.dk kan du derfor være sikker på, at pakken bliver leveret 100% diskret.

Det er ikke kun emballagen der er diskret, men også afsenderen. Både på din kontoudskrift såvel som afsender af pakken vil der stå AL Webtech. Vi vægter diskretion meget højt, hvorfor du ikke skal være nervøs for at bestille en pakke fra os. Når du modtager din pakke, vil indholdet altid være pakket flot ind og pakket med kærlighed.

Personlig vejledning

Den personlige kontakt er meget vigtig for os. Her er der rigtige mennesker bag med et hjerte der brænder for den erotiske verdenen. Derfor går vi meget højt op i at dygtiggøre os indenfor branchen, således vi kan svare på alle spørgsmål der måtte komme. Om du skriver eller ringer til os, er for os ligegyldig. Du får det samme personlige svar.

Under vores produkter har vi ligeledes bragt det personlige med, hvor Pernille fortæller om hvordan legetøjet bruges, samt anden nyttig info. Er du nysgerrig, kan du tage et kig på vores YouTube kanel. Der er ingen spørgsmål der dumme eller upassende, vi er her for at hjælpe dig bedst muligt. Det gælder alt fra rådgivning til info omkring vores produkter.

Vil du vide mere om legetøj?

Hvis du gerne vil vide mere om hvordan du får mest muligt ud af dit legetøj, eller andre tips og tricks om erotik, kan du læse meget mere om det på vores blog. Her har vi skrevet en masse artikler om alt fra sexstillinger, guides og anmeldelser af erotisk legetøj. Vi har samlet det bedste til dig, der ønsker et bedre sexliv eller få det maksimale ud af det.

Der kommer løbende nye indlæg, så hold godt øje med siden. Vil du være en af de første til at modtage nyheder, tips og tricks, kan du tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan også følge med på Instagram eller Facebook, hvor vi holder dig opdateret med særlige tilbud, konkurrencer og meget mere. Rigtig god fornøjelse!