3 Penisringe i Sort

DKK 50,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Sæt med 3 penisringe i forskellig størrelser
 • Med stimulerende dubber
 • Kan bruges hver for sig eller sammen
 • Kan bruges om penis og testikler
 • Giver længerevarende og hårdere erektion

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): BL-00015 Kategorier: , , , , , , Tag: GTIN: BL-00015

3 penisringe i sort

Her får du hele 3 penisringe i varierende størrelser og med stimulerende dubber. De 3 penisringe kan bruges hver for sig eller sammen for en endnu mere intens og stram følelse. Penisringe holder på blodet i penis, hvilket gør, at du får en både hårdere og længerevarende erektion.

En penisring kan bruges både under onani og samleje. De er et meget simpelt værktøj, der kan gøre en stor forskel – især når du har hele tre styks. Med tre størrelser kan du bruge den, der passer bedst ved penisroden eller gøre brug af alle tre på samme tid på både penis og testikler.

Hvordan virker penisringe?

Mange mænd ønsker en længerevarende rejsning eller en mere kraftig og hård erektion. Begge dele kan let blive løst med en penisring. Ringen strammer om roden af penis, hvilket giver en dejlig følelse. Den gør også, at blodet langsommere løber tilbage, hvilket betyder, at du får en mere hård erektion og kan holde din rejsning i længere tid.

Du kan også opleve, at du samtidig kan mærke mere, når du bliver stimuleret. Fordi du der er mere blod i penis, vil enhver berøring også føles endnu mere intens. Du kan altså ikke bare holde længere men også nyde mere.

Sådan placerer du de 3 penisringe

Når du har et sæt med 3 penisringe af forskellige størrelser, kan de placeres på forskellige måder. Traditionelt placerer du en enkelt penisring ved roden af penis, hvor den strammer til og har en intensiverende effekt. Der kan du også placere de to andre ringe på samme tid, hvis du ønsker en mere stram følelse.

Du kan også placere en ring om penisroden, en ring om din pung, og en ring om begge dele på samme tid. Det giver en anden meget stram følelse omkring hele området og som også kan give nogle fantastiske orgasmer. Det er en god idé at eksperimentere lidt og finde ud af, hvad der passer dig.

Brug og rengøring

Disse dine penisringe sammen med en smule vandbaseret glidecreme, som er bedst for materialet. Glidecremen kan gøre det lettere at sætte ringene på samt at tage dem af igen. Efter brug skal du huske at rengøre penisringene.

Det gør du nemt og hurtigt ved at skylle dem i varmt vand. Brug også gerne en rengøringsspray til sexlegetøj. Det er også vigtigt at du tørre dem godt af efterfølgende, inden du ligger dem væk. Opbevar dine penisringe i en stofpose.

Vægt20 g
Materiale

TPE

Farve

Sort

Diameter

1,8 cm, 2,3 cm og 2,5 cm

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Sæt med 3 penisringe i forskellig størrelser
 • Med stimulerende dubber
 • Kan bruges hver for sig eller sammen
 • Kan bruges om penis og testikler
 • Giver længerevarende og hårdere erektion

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme sammen med ringene
 2. Påfør først den mindste ring på roden af penis
 3. Påfør dernæst den mellemste ring over dine kugler
 4. Påfør til sidst den største ring over både kugler og penis

Efter brug:

 1. Du kan også bruge glidecreme til lettere at fjerne ringene
 2. Rens penisringene med varmt vand
 3. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj for at gøre ringene helt rene

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “3 Penisringe i Sort”