3 penis ringe i sort

DKK 69,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Sæt med 3 penisringe i forskellig størrelse
  • Med stimulerende dubber
  • Kan bruges hver for sig eller sammen
  • Kan bruges om penis og om din pung
  • Giver en lækker stram følelse

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): BL-00015 Kategorier: , , , , GTIN: BL-00015

3 penis ringe i fleksibelt materiale

Her får du hele 3 penis ringe i sort, i varierende størrelse og med stimulerende dubber. Disse 3 penis ringe kan bruges hver for sig eller sammen, for en endnu mere intens og stram følelse. Penisringe har den effekt at du holder på blodet i penis, hvilket gør at du får en både hårdere og længerevarende erektion. Er dette noget du har længes efter, så er en penis ring optimal, den kan bruges både til onani og under sex, hvor både du og din partner kan få glæde af noget ekstra intens og længerevarende stimulering.

Hvordan virker penis ringe?

Mange ønsker en længerevarende rejsning, eller en mere kraftig og intens erektion. Begge dele kan let blive løst med en penisring. Ringen strammer om roden af penis, hvilket giver en dejlig stram følelse. Den gør at blodet langsommere løber fra penis, hvilket gør, at du får en mere hård erektion og at du kan holde din rejsning længere, fordi blodet ikke så let løber fra. Det kan også gøre at du føler mere, fordi penis er mere kraftig, og det giver nogle vildt intense og kraftige orgasmer.

Sådan placerer du de 3 penis ringe

Når du har en kombination af 3 penis ringe, kan du placeres på forskellige måder. Traditionelt placerer du en enkelt penisring ved roden af penis, hvor den strammer til og har en intensiverende effekt. Der kan du også placere de to andre ringe på samme tid, hvis du ønsker en mere stram følelse der. Du kan også placere en ring om penisroden, en ring om din pung, og en ring om begge dele på samme tid. Det giver en anden meget stram følelse, som er mere gennemgribende, og som også kan give nogle fantastiske orgasmer. Det er en god idé at eksperimentere lidt, og finde ud af, hvad der passer dig.

Brug dine penis ringe med vandbaseret glidecreme

Disse 3 penis ringe skal bruges med vandbaseret glidecreme, som er bedst for deres materiale. du kan med fordel bruge glidecreme, både når de skal på og af igen. Efter brug kan du rense ringene i rindende varmt vand, og derefter kan du bruge en rensespray lavet til sexlegetøj, så de bliver helt rene. Sørg for at tørre dem af, unden du lægger dem væk.

Vægt 20 g
Farve

Sort

Diameter

1,8 cm, 2,3 cm og 2,5 cm

Materiale

TPE

X