22 cm realistisk dildo med vibrator – Pink

DKK 300,00 DKK 150,00

  • Multi-speed vibrator
  • 22 cm
  • Fleksibel og bøjelig
  • Nem at betjene
  • Simpel men funktionel

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): BW-001036F Kategorier: , , , , , , GTIN: 6959532300918

22 cm realistisk dildo med vibrator i pink

Her får du en realistisk dildo med vibrator, som er både simpel og funktionel. Dildoen er lavet i Jelly materiale, som er yderst fleksibelt og bøjeligt, dertil har det en lækker pink farve. Dildoen bruger 2 x AA batterier, som hos Alt Er Tys Tys altid medfølger. Du tænder og slukker for dildoen ved at dreje i bunden, og det er det samme sted du justerer på multi-speed vibrationerne. Dildoen har en naturlig form og følelse, og føles realistisk, trods den pink farve, og så måler den 22 cm.

Pink realistisk dildo med ekstra stimulering

Er du vild med vores realistiske dildoer, men savner du ekstra stimulering? Så vil du med garanti elske denne dildo! Rigtig mange efterspørger en realistisk dildo med vibrator, fordi de fleste elsker følelsen af noget der er realistisk, og netop derfor denne dildo et godt bud. Vibrationerne er bare en bonus, og de kan hjælpe dig til at få nogle endnu vildere orgasmer. Denne realistisk dildo med vibrator er smidig og det er derfor lettere for dig at ramme dit g-punkt, og stimulere det med vibrationerne.

Brug den alene eller sammen med din partner

En dildo som denne er bestemt ikke noget du skal holde skjult for din partner. Onaniprodukter kan sagtens bruges af par, og denne dildo kan være en fræk ekstra ting at tage med for eksempel i jeres forspil.Brug dildoen til at stimulere klitoris og til penetrering, som del af et frækt forspil, tag for eksempel et par håndjern på, og lad din partner bestemme, hvordan du skal stimuleres af denne pink realistisk dildo med vibrator.

Sådan passer du bedst på din fine pink dildo

Denne dildo skal bruges sammen med vandbaseret glidecreme, som er bedst for dens jelly overfalde. Efter brug kan du rense dildoen i varmt vand og derefter bruge en rensespray til sexlegetøj. Sørg for at tørre dildoen helt, inden du gemmer den væk i skuffen.

Vægt 220 g
Materiale

Jelly

Vibration

Multi-speed

Batteri

2 x AA (inkl)

Farve

Pink

Længde

22 cm

X