New year, new sex life?

Mand tager kvinde på numsen under forspil

Vi er allerede et godt stykke inde i januar og et nyt år, hvorfor overskriften ‘new year, new sex life’ faldt helt naturligt. Et nyt år er startet og det er her rigtig mange mennesker som tager nye beslutninger, ændringer i livet eller noget helt andet. Måske du gerne vil tabe dig? leve lidt sundere eller måske stoppe med at ryge?  Hvorfor ikke også kigge lidt på vores sexliv?

Oplev de positive effekter ved et sundt og aktivt sexliv

År 2020 er skudt i gang – og hvorfor ikke tage hul på det nye år ved at gøre noget godt for dig selv og dit sexliv? Det er efterhånden velkendt, at sex er sundt og godt for dit helbred. Men kender du de specifikke fordele ved sex?

Et aktivt sexliv har nemlig en lang række positive virkninger på både krop, sind og sjæl. Det menes, at sex giver mindre stress og mere lykke. Samtidig er det påvist, at sex har en positiv virkning på immunforsvar, levetid, søvn og selvværd. Det lyder jo næsten for godt til at være sandt, ikke? Ikke desto mindre peger videnskaben på, at sex og onani er med til at øge livskvaliteten på mange måder. Så hvorfor ikke gøre din seksuelle aktivitet endnu bedre i det nye år?

Fræk kvinde iført sexet sort lingeri står foran mand

Frække fantasier?

Samtidig er årsskiftet en god undskyldning for at prøve noget nyt og udforske sin seksualitet. Drømmer du om at eksperimentere med nyt sexlegetøj med din partner, udleve frække fantasier eller opnå mere intense orgasmer? Så foreslår vi, at du springer ud i det og udfordrer dine seksuelle præferencer og vaner.

Der er mange måder, du kan pifte sexlivet op på. Sexlegetøj er efter vores mening bestemt en af de bedste metoder til at tilføre mere spænding og nydelse til sex og onani.

Danskere har ikke det sexliv de drømmer om

Danmark er kendt for at være et seksuelt frigjort land, hvor sexlyst og sexlegetøj ikke kun er acceptabelt, men også eftertragtet. Dog lever dette ikke helt op til virkeligheden for mange danskere. Hvilket vi bestemt synes, der skal gøre noget ved!

I oktober 2019 udkom den omtalte sex-rapport ”Sex i Danmark”, som med 62.675 deltagere er verdens største undersøgelse om seksualitet. Denne undersøgelse viser, at mange danskere ikke har det sexliv, de drømmer om. Bl.a. afslørede rapporten, at hver tredje kvinde og hver fjerde mand opfatter sit sexliv som dårligt eller ikke-eksisterende.

Mand og kvinder som ligger i sengen med ryggen vendt mod hinanden

Ifølge Videnskab.dk mener en af forskerne bag undersøgelsen, Christian Graugaard, at det er et alvorligt problem, da sex og sundhed er tæt forbundet. Ikke nok med at et dårligt sexliv kan være frustrerende, går du også glip af en masse fordele, både psykisk og fysisk.

Rapporten viste også, at danskere, som alle andre mennesker, er sexlystne og har seksuelle fantasier, men mange udlever dem ikke.

  • Hver femte dansker fantaserer om sexlegetøj.
  • Hver sjette dansker fantaserer om rollespil uden at have prøvet det.

Har du også nogle fantasier, som du drømmer om at virkeliggøre? Så kunne det være, at 2020 er året, hvor du får det sexliv, du ønsker.

Sex er godt for dit fysiske og psykiske helbred

Først og fremmest er sex jo en form for motion, og det er gennem en canadisk undersøgelse bevist, at man i gennemsnittet brænder flere kalorier ved en omgang sex end ved en halv times rask gåtur. Udover flere forbrændte kalorier, er det også bevist, at et godt sexliv giver et bedre immunforsvar, lavere blodtryk og bedre søvn. Det er næsten ikke til at tro, at sex, som i forvejen er en behagelig og rar oplevelse, har så mange positive virkninger på ens velvære og helbred – men den er nu god nok!

Lykkepiller formet som hjerter

For de fleste er sex en genvej til følelser af behag, lykke og afstresning. Og det er der en ganske god forklaring på. Når vi har sex, udskiller hjernen nemlig de famøse ”lykkehormoner”, såsom dopaminer, oxytociner og endorfiner. Uden at gå helt i ned i de tekniske detaljer, bliver lykkehormonerne frigivet, når vi har sex. Og ikke nok med det, virker disse hormoner ifølge Femina også afstressende, smertestillende og bidrager til et bedre selvværd.

Derfor er der altså mange gode grunde til at forbedre dit sexliv.

At være seksuelt aktiv, om end du dyrker sex med din partner eller onanerer, føles ikke kun rart men er også sundt. Her kan sexlegetøj være en god ven at have ved hånden til at hjælpe dig og en eventuel partner mod en tilfredsstillende og sund orgasme.

Få et mere spændende og aktivt sexliv med din partner

Nu har vi efterhånden slået fast, at sex er sundt for dit personlige velvære, men det er også gavnligt for parforholdet. Et sundt, spændende og aktivt sexliv kan nemlig være med til at skabe mere nærvær, intimitet og romantik i dit forhold. Samtidig kan I lære hinanden at kende på et helt andet plan ved at finde ud af, hvad der tænder jer hver især, og hvilke fantasier I brænder efter at udleve sammen.

Sex spil med partner

Mange par går med et ønske om at spice sexlivet op, men det kan være svært at vide hvordan, og hvor man skal starte. Vi har derfor den perfekte løsning til at komme i gang og få nye frække oplevelser sammen. Vores erotiske spil ’Dig og mig’ hjælper med at gøre sex sjovt, frækt og romantisk.

Sex terninger og kondom til sex spil

Spillet indeholder 90 kort i alt – 45 kort til hver – som gemmer på spændende udfordringer, ideer og frække handlinger, som skal udføres på den anden spiller.

Sexleg sætter fut i sexlivet

Udover sexspillet, kan du og din partner også udforske og stimulere hinanden med vores populære sexlegetøjssæt, som indeholder det, der gør tiden i soveværelset til en leg, uden at i selv skal tage stilling til, hvad I behøver. Her er vores Starter boks helt oplagt til at hjælpe dig og din partner på vej til et mere spændende og frækt sexliv med sexlegetøj.

Pakken indeholder blindfold, plyshåndjern, vibrerende penisring, vibrerende dildo og bullet vibrator – alt det der skal bruges til at gøre aftenen ekstra fræk! Prøv også weekend boksen, som lægger op til en hed weekend – men den må altså også bruges i hverdagene. Denne frække boks indeholder startsættet til blid bondage og leg i sengen, herunder håndjern, blindfold, pisk, bullet vibrator og massageolie.

sexlegetøj er for alle

Derudover er sexlegetøj værd at overveje, hvis I ønsker mere nydelse, sjov og leg i sengen. Sexlegetøj er nemlig ikke kun beregnet til solo-leg, men egner sig i den grad også til brug sammen med en partner. Vi kan bl.a. anbefale den bedst sælgende Magic Wand, som kan bruges under forspil eller under sex for maksimal nydelse.

De fleste tænker på stimulation af klitoris og vagina, når de hører ordet wand og vibrator, men disse genstande kan faktisk også give mænd en enorm nydelse. Med vores Magic Wand kan I lege med stimulering af streng, penishoved og prostata ved at holde wandens hoved mod mellemkødet. Dermed kan I begge nyde godt af wandens magiske kræfter og give hinanden en orgasme, der sent vil glemmes.

En anden klassiker er den populære penis ring. Penisringen fås i mange spændende og stimulerende varianter. Til kvinde og mand anbefaler vi specielt en penis ring med vibrator, som både stimulerer penis og klitoris.

Forfør din partner med sexet lingeri eller frække kostumer

Der er ikke noget som en forførende lille blondekjole eller et frækt kostume, som gør din partner vild i varmen. Forestil dig, at din partner sidder klistret foran fjernsynet, opslugt af et en ligegyldig kamp.

Kvinde iført sexet sort lingeri

Men du har andet i tankerne for aftenens forløb, så du hopper i et frækt og forførende sæt. Vi kan love dig for, at øjnene hos din partner bliver store, når du lige pludselig står i døråbningen iført en fræk sag. Her kan du både eksperimente med forskelligt lingeri, såsom lingerikjoler, selvsiddende strømper og catsuits.

Du kan også begive dig ud i et forførerisk rollespil og udleve din og din partners fantasi om rollespil. Måske har din partner brug for en sygeplejerske til lidt ekstra omsorg og pleje? Eller er han et værre rodehoved, kan du også hoppe i et frækt stuepigekostume og vise ham, hvordan man gør rent og ovenikøbet ser pivfræk ud på samme tid.

Kvinde onanerer og får orgasme

Opnå et bedre sexliv gennem onani

Et godt og sundt sexliv er ikke forbeholdt personer i parforhold eller samleje. Selvforkælelse og omsorg gennem onani er nemlig essentiel for dit personlige sexliv. Så læs med nedenfor og lær, hvordan din onanioplevelse kan forbedres markant med det rigtige sexlegetøj.

Solo-leg for kvinder

Onani kan gøre underværker for vores humør og velvære, men ofte kan det også bare være noget, der hurtigt skal overstås for at opnå forløsning. Nogle gange kan det endda være svært at opnå den orgasme, du ønsker. Det er hvad sexlegetøj er til for. Med sexlegetøj kan du med garanti opnå en højst tilfredsstillende orgasme – HVER GANG!

Dildoen

En klassiker er selvfølgelig dildo’en – og den fås naturligvis i mange varianter. For at spice det lidt op, kan du prøve kræfter med en sugekop-dildo. Den kan for mange måske virke lidt speciel, men fordelen ved en sugekop-dildo er, at den er håndfri. Dette giver mulighed for, at du samtidig kan stimulere dig selv på andre måder, måske på klitoris eller analt.

Kvinder rækker ud efter dildo med vibrator
Klitoris vibratorer

Vibratoren

Udover dildo’en kender de fleste også til vibratoren, som også fås i et utal af varianter. Men fælles for de fleste er, at de lynhurtigt kan give dig en intens orgasme. Du kan f.eks. vælge mellem klitoris vibratorer og g-punkts vibratorer.

En populær variant er også Rabbit vibratoren, som er en vibrerende dildo. Fordelen ved Rabbit vibratoren er, at den stimulerer dig vaginalt, samtidig med at kaninørerne stimulerer din klitoris. Denne dobbelte stimulering er kendt for at give kvinder den mest fantastiske og intense orgasme.

Solo-leg for mænd

Er du ved at være træt af at onanere på den traditionelle facon uden hjælpemidler? Onani kan desværre nemt blive en sur og kedelig tjans, som ikke giver den helt optimale nydelse. Og sådan skal det bestemt ikke være!

Mænd ser porno og skal til at onanere

For mænd kan Fleshlights være en hjælpende hånd til at opnå en fræk og mere realistisk onanioplevelse! Fleshlights fås både i vaginal, anal og oral udgave, så du kan få den oplevelse, der tænder dig allermest. Alle vores Fleshlights er lavet af realskin materiale, som er et blødt og lækkert silikonemateriale, som næsten er til at forveksle med den ægte vare.

Penisring med prostata stimulator

Vil du prøve noget nyt og opleve en helt igennem fantastisk orgasme? Så kan vi anbefale en prostata stimulator. Dette sexlegetøj fås også i flere varianter, bl.a. med eller uden vibration. En prostata stimulator er udviklet til at ramme det mandlige G-punkt, nemlig prostata. Ved brug af en prostata stimulator samtidig med stimulering af penis, kan du opnå en orgasme, som du sent vil glemme.

Husk glidecremen – Glem den aldrig!

Om du har sex med en partner eller med dig selv, er sådan set underordnet, hvad angår glidecreme. Det er nok det mest simple sextilbehør, men en glidecreme gør altså underværker for dit sexliv. Det er med til at give en mere lækker og glidende oplevelse, om end du er sammen med en partner eller solo.

Dog er det vigtigt at kende forskellen på vandbaseret og silikonebaseret glidecreme. Skal du onanere, f.eks. ved hjælp af en dildo eller fleshlight, er det en vandbaseret glidecreme du skal bruge. Den vandbaserede glidecreme er let opløselig, tynd og klistrer ikke, hvilket gør, at det glider let og er nemt at rengøre. Vil du have fat i en glidecreme til samleje, er silkonebaseret glidecreme særdeles velegnet, da den giver samlejet en dejlig, våd og blød konsistens.

Skal oplevelsen med glidecreme være endnu mere spændende? Så kan du vælge en creme med smag. Især under oralsex, kan glidecreme med smag gøre arbejdet ekstra lækkert og delikat. Ikke nok med, at glidecreme gør oralsex mere glidende, vådt og lækkert, kan en smag gøre det hele lidt sjovere. Prøv f.eks. smagen af vanilje eller hvid chokolade.

Sexet kvinde med røde læber og jordbær i munden

New year, new sex life? God fornøjelse ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.