Sådan finder du den helt rigtige vibrator

Kvinde i en seng med en vibrator

Den rigtige vibrator for dig? hvordan finder du den?

Vibrator guide » Udvalget af sexlegetøj bugner, og mulighederne bliver flere og flere, hvorfor vi godt kan forstå det kan være svært at vælge. Specielt udvalget af vibratorer til kvinder er det noget at største på markedet. Skal den være stor? Skal der være et ekstra stimulerings punkt? Hvilke materialer findes der? Hvad er en G-punkts vibrator? og hvordan er det nu lige G-punktet rammes? Der er meget der skal tages stilling til, lad os gøre dig lidt klogere.

Lad os først se lidt nærmere på hvilke der egentlig findes!

Kvinde med rød neglelak og rød læbestift

Mulighederne er mange og det kan være svært at finde rundt i junglen af vibratorer! Lad os hjælpe dig godt på vej

populært Wand massager vibrator med 18 hastigheder i Pink
Genopladelig wand i lilla

TESTVINDEREN – Magic Wand

Vi kommer nok ikke udenom den populære Magic Wand når vi taler om vibratorer. Udover at vores magic Wand er testvinder, er det også vores absolut topseller – Vi forstår godt hvorfor! Den kompakte størrelse er lige nøjagtig det alle kvinder har brug for. Den er nem at have med på farten i den lille diskrete pose der medfølger. Du skal ikke tænke på batterier, den er nemlig genopladelig.

Hvordan virker en Magic Wand?

En Magiuc Wand vibrator stimulerer din klitoris med vibrationer som let styres med et tryk på skaftet. Vibratoren har intet mindre end 18 forskellige hastigheder og vibrationer, der på rekordtid giver dig de mest pirrende orgasmer. Materialet er fremstillet i medicinsk silikone som er utrolig skånsomt for huden. Du kan også roligt tage den med i badet – den er nemlig vandtæt. En Magic Wand er ikke kun til sololeg, men egner sig også perfekt som ekstra krydderi i soveværelset sammen med din partner.

Har du ikke en Magic Wand endnu er det vidst på høje tid 😉

Virker en vibrator for alle? Og hvordan ved du hvilken der virker for dig?

Kvinde der får orgasme

Velkommen til orgasme-himlen

Den berømte ‘rabbit vibrator’ sender dig direkte til orgasme-himlen med hele to stimuleringspunkter på en gang. Du kender den sikkert – eller måske du kan huske en episode i Sex and the city hvor Charlotte bliver afhængig af rabbit vibratoren. Det er bestemt ikke uden grund! Det der kendetegner en rabbit vibrator er som navnet siger den lille kanin, der sidder som et ekstra stimuleringspunkt til din klitoris. Der findes mange forskellige rabbit vibratorer, både med og uden kanin-ører. Fælles er dog at vibratoren både stimulerer dig indeni og udenpå samtidig. Det giver dig den mest intense orgasme der findes. Til dig der ikke vil nøjes, er rabbit vibratoren et must.

Den budgetvenlige

145 DKK

Den moderne lydløse

285 DKK

Luksus-modellen i silikone

345 DKK

Rabbit vibratoren findes i forskellige modeller og prisklasser så alle kan være med. Er du på SU? Så har vi hos www.AltErTysTys.dk den budgetvenlige til sølle 145 kr. Er du til mere luksus har vi et bredt udvalg i medicinsk silikone men flere forskellige hastigheder og vibrationer, helt uden at irriterer huden. Er du lidt træt af udformningen med den lille kanin – er der lavet en mere moderne udgave uden kanin-ørene, men med samme funktion som du kender fra en rabbit. Uanset hvilken rabbit vibrator du vælger er en ting 100% sikkert – Du kommer i orgasme-himlen på få minutter.

Lad din partner tage styringen

Der er ikke noget mere frækt end forspil vel? Optakten til en hed aften og jeres blik der slår gnistre i mellem jer. Lad legen begynde med et fjernstyret vibrerende æg og overlad kontrollen til din partner. Vibrator ægget indføres i skeden og via vibrationer giver det dig den mest pirrende stimulation. Giv din partner fjernbetjening og lad ham/hende styrer hvornår og hvor meget ægget skal vibrer. Perfekt som en lille teaser inden legen fortsætter i lagnerne.

Love egg i pink
Glatbelagt Mini Bullet

Altid lige ved hånden

Mini bullet vibratoren er et fast inventar i natskuffen, ved kæresten og i din taske. Med et enkelt tryk er vibratoren i gang og stopper ikke før du når dit klimaks. Drømmer du om at en fræk stimulation, lige der hvor det føles allerbedst? Så er mini vibratoren lige noget for dig! Alene eller sammen med din partner.

Klar, parat - orgasme tid

Sådan finder du dit G-punkt

Rigtig mange har svært ved at finde sit G-punkt og flere kvinder har aldrig prøvet hvad det vil sige at få en orgasme. Det kan være svært at opnå sit klimaks ved sex med en partner – i hvert fald uden at kende sin krop 200% Men når du først har fundet dit G-punkt, vil orgasmerne ingen ende tage!

En G-punkts vibrator er vejen frem

Kan du ikke selv finde dit G-punkt er der godt nyt til dig! En G-punkts vibrator hjælper dig til at finde dit G-punkt og giver dig en lækker indre stimulation. Det er også med G-punkts vibratoren du kan opnå den såkaldte ‘sprøjte orgasme’. Vibratoren er let bøjet i enden, der sikre dig, at du rammer dit G-punkt HVER GANG. Du kan få en G-punkts vibrator med og uden stimuleringspunkt til klitoris.

G Punkt vibrator i pink

Den evige klassiker

Ønsker du bare en helt klassisk vibrator uden alt muligt fancy? Så er det den vandtætte dildo vibrator du skal have. Via multi-speed funktionen i enden styrer du let vibrationerne der giver dig en indre stimulation, men kan også bruges som klitoris stimulation. Vibratoren findes i et hav af farver, er vandtæt og til at betale sig fra. Perfekt som begynder vibrator.

Glat klassiske vandtætte vibratorer

Puha, fik du også varmen? God vibrator jagt!

5 tanker om “Sådan finder du den helt rigtige vibrator

  1. Christian siger:

    Virkelig god guide med gode fif. Jeg har netop købt en Magic wand til kæresten som er et KÆMPE hit 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilføjet til indkøbskurven