12 stk. EXS – Delay kondomer

DKK 59,00

 • Hold længere i sengen
 • 56 mm i diameter
 • Kendt og populært brand
 • Med bedøvende creme

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): exsdelbox Kategorier: , GTIN: 5027701006396

Hold længere med delay kondomer

Hvem ønsker ikke at holde længere under sex? For de fleste mænd, så er det et ønske og med disse EXS – Delay kondomer er det muligt. Det er et kondom, der sidder rigtig godt om penis. Det betyder også, at du stort set ikke mærker, at du har et på. Det indeholder en bedøvende effekt og bedøver også meget let penis, hvorfor du kan holde længere.

EXS er et kendt brand og de fremstiller kvalitets kondomer, der bare holder. Dyrk fræk og sikker sex med et kondom og nyd øjeblikket frem for at bekymre dig. Det er et engelsk kondom, der også er med glidecreme. God til dig der ønsker at holde længere i sengen. Kondomet er lidt større end almindelige kondomer med en diameter på 56 mm.

Delay kondomer – Sådan virker det

Hvis du ønsker at holde under sex? Det kan både være sammen med en partner, men også alene, så skulle du tage og prøve disse delay kondomer. De opfylder nemlig både ønsket om at dyrke sikker sex, men også  ønsket om at opnå en større stamina. Der er ekstra glid i kondomet, hvilket betyder at det glider let og ubesværet. Dog kan det stadig godt være en god idé at bruge en god glidecreme, hvis du skal dyrke analsex, da det kræver ekstra smørelse.

Derudover så fungerer kondomet, som du allerede kender det. Det som allerede nævnt en lidt større størrelse end de helt almindelige. Det er nemlig 56 mm i diameter. Hvis du ikke er vant til at bruge kondom, så kan det være en god idé at øve sig alene, inden man pludselig har en ventende partner ved sin side. Det kan godt stresse og tålmodigheden kan være lidt svær at kæmpe mod.

Sådan bruger du det

Som sagt så fungerer delay kondomer ligesom alle andre kondomer. At der er et bedøvende middel i gør det ikke anderledes at bruge. Har du ikke prøvet et kondom før eller er du ikke så erfaren, så se med her, for det er virkelig let. Du river lige så stille pakken over. Tag forsigtigt ved kondomer. Når du har lokaliseret spidsen, så er det netop spidsen som du tager ved med pege og tommelfinger.

Sæt spidsen af kondomet på spidsen af penis og rul resten af kondomet på. Det skal sidde stramt, men ikke for stramt. Og det skal naturligvis heller ikke sidde for løst. De mænd der protesterer mod et kondom, er ofte også de mænd, der aldrig har fundet den helt rette størrelse. For at finde det helt rigtige kondom er nemlig ikke altid så let, for det kræver at man finder den helt rigtige størrelse.

Hvordan finder man den rigtige størrelse delay kondomer?

Det kan være svært at finde den rigtige størrelse delay kondomer. Men man skal huske, at det er omkredsen og ikke længden, som man skal måle. Der er nemlig en grund til at det rulles på – der er altid noget i overskud. Mål derfor omkredsen og find det kondom, der passer med den. Læs mere her i vores blogindlæg, hvor vi har skrevet mere om, hvordan du finder det perfekte kondom.

Et kondom må ikke være for stort og det må ikke være for småt. Det går ud over følelsen, hvis det er enten for stort eller for småt og hvis du tidligere har tænkt, at du ikke kan mærke noget med kondom, så er det nok derfor.

Vi anbefaler…

Selvom der er glidecreme med dette kondom, så anbefaler vi altid at bruge ekstra glidecreme. Det gør selve oplevelsen så meget bedre og alting glider bare rigtig godt. De fleste uheld med kondomer sker, fordi de går i stykker. Det sker oftest fordi, der er for tørt. Det handler ikke om, at man ikke er tændt nok, det handler simpelthen om at der ikke er glid nok i materialet.

Det gælder især, hvis du skal dyrke analsex, da det kræver ekstra smørelse. Anus producerer ikke selv noget glidemiddel, hvorfor det er ekstra vigtigt selv at tilføre noget. Men også ved vaginal sex, så bliver det så meget bedre for både dig og din partner.

God nornøjelse med dine Delay kondomer.

Vægt70 g
Mærke

EXS

Størrelse

D:56mm L:190mm T:0,07mm

Specielle Egenskaber

Bedøvende kondomer

Oversigt

 • Hold længere i sengen
 • 56 mm i diameter
 • Kendt og populært brand
 • Med bedøvende creme

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Sørg for at penis er stiv
 2. Riv hul på pakken
 3. Tag fat med pegefinger og tommel på spidsen af kondomet
 4. Sæt på spidsen af penis
 5. Rul resten ned over penis

Efter brug:

 1. Rul kondomet af
 2. Slå en knude på det
 3. Smid det ud
 • Hold længere i sengen
 • 56 mm i diameter
 • Kendt og populært brand
 • Med bedøvende creme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “12 stk. EXS – Delay kondomer”